Pep Guardiola antoi palaa tulikuuman huippukamppailun jälkeen – kotiyleisön sikailu pääsi ihon alle: "Nyt eivät osuneet"

Manchester City kärsi kauden ensimmäisen tappionsa Valioliigassa, kun Liverpool voitti Anfieldillä Mo Salahin maalilla lukemin 1–0. City-valmentaja Pep Guardiola purki ottelun jälkeen turhautumistaan.

Kummallakin joukkueella oli ottelussa omat paikkansa. Cityn Phil Fodenin maali hylättiin avauspuolikkaalla, kun päätuomari Anthony Taylorin mukaan Erling Haaland rikkoi rangaistusalueella Fabinhoa.

Guardiola otti hylkäyksen ottelun aikana melko raivoissaan vastaan. Hän ajautui myös kiivaaseen mielipiteenvaihtoon Liverpool-kannattajien kanssa kesken ottelun. 

Ottelun jälkeen Guardiola kertoi Sportsbiblen mukaan, että kotijoukkueen kannattajat sortuivat sikailuun. Kannattajat heittivät häntä esineillä pelin aikana.

– He yrittivät (heittää kolikoita), mutta eivät onnistuneet. Ensi kerralla he varmaan onnistuvat paremmin. Nyt eivät osuneet, Guardiola sanoi.

Valmentaja purki myös turhautumistaan hylätystä osumasta. Hän lähetti piikkiä päätuomari Anthony Taylorin suuntaan.

– Tämä on Anfield, Guardiola tiivisti.

Ottelun toinenkin päävalmentaja otti roolia pelin aikana. Liverpoolin Jürgen Klopp ajettiin ulos 86. minuutilla suunsoiton vuoksi.

Myös Cityn keskikentän Bernando Silvan mielestä maalin hylkääminen oli väärä päätös.

– Kun valitaan tie, jossa pieniä kontakteja ei vihelletä ottelun aikana, on linjassa pysyttävä ja jatkettava niin, Silva sanoi. 

Liverpoolille voitto oli kauden kolmas. Citylle tappio vasta ensimmäinen tällä kaudella. 

Lue myös:

    Uusimmat