Liverpoolilta huikaiseva tasonnosto jättiläisten kohtaamisessa – Jürgen Kloppilta ottelun draamatempaus

Liverpool nappasi huikean päänahan Valioliigassa. Manchester City kaatui Mohamed Salahin maalilla lukemin 1–0. Pool-valmentaja Jürgen Klopp sai ottelun loppuhetkillä suoran punaisen kortin.

Vaikean alkukauden läpi tarponut Liverpool oli ennen sunnuntai-iltapäivän ottelua saalistanut kahdeksasta ottelusta vain kaksi voittoa. Ottelu ratkesi 76. minuutilla, kun Mo Salah pääsi nokikkain City-maalivahti Edersonin kanssa. Egyptiläinen teki varmaa työtä ja sijoitti pallon verkkoon.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Jürgen Klopp meuhkasi itselleen ulosajon kentän laidalta. Päätuomari osoitti valmentajalle suoran punaisen kortin. Salah kaadettiin tilanteessa, josta ei vihelletty rikettä. Tästä tulistunut Klopp lähti ottamaan punaisen turvin suihkun etukäteen.

Cityn ihmemies Erling Haaland pelasi koko ottelun. Tällä kertaa ruuti oli kuitenkin märkää. Seitsemän ottelun mittainen maaliputki katkesi.

Liverpool nousi voiton ansiosta 13 pisteeseen ja on Valioliigassa sijalla kahdeksan. Citylle tappio oli kauden ensimmäinen. Manchesterin miehet jäävät nyt sarjataulukossa kakkossijallaan neljän pisteen päähän Arsenalista, joka kaatoi aiemmin päivällä Leedsin.