Huippuluotsille napsahti kymmenien tuhansien sakot – tämä kiehahdus oli liikaa

Katso videolta Kloppin kuumeneminen.

Englannin jalkapalloliitto FA tiedotti perjantaina, että Liverpool-luotsi Jürgen Klopp on saanut 30000 punnan eli vajaan 35000 euron sakot Valioliigan Manchester City-ottelussa tapahtuneesta välikohtauksesta.

Liverpoolin Mohamed Salah ja Manchester Cityn Bernardo Silva olivat olleet tiukassa kaksinkamppailussa keskenään Liverpoolin 1-0-voittoon päättyneessä ottelussa, kun Klopp oli tulistunut avustavalle erotuomarille. Silva oli räikeästi repinyt Salahia paidasta, mutta erotuomari ei antanut tilanteesta vapaapotkua.

Klopp kuumeni täysin tilanteessa ja lähti rähjäämään avustavalle erotuomarille. Ottelua tuominnut Anthony Taylor ei tätä suvainnut, vaan meni suoraan näyttämään punaista korttia saksalaisluotsille. Klopp pahoitteli ottelun jälkeen käytöstään, mutta kertoi myös hänen sekä Manchester Cityä valmentavan Pep Guardiolan ihmetelleen tuomarilinjaa.

– Päävalmentaja hyväksyi, että hänen käytöksensä 86. minuutilla oli epäsoveliasta ja riippumaton valvontakomissio määräsi hänelle kuulemisessa seuraamuksen. Tästä päätöksestä voi valittaa joko Jürgen Klopp tai FA, tiedotteessa kerrottiin Liverpool Echon mukaan.

Katso pääkuvan videolta Jürgen Kloppin tulistuminen.

Lue myös:

    Uusimmat