Mainos

Pentagon nolona kapteenin kuvaamista härskeistä videoista - katso

Yhdysvalloissa ei tunnuta pääsevän eroon kohuista, joita syntyy kun armeijan palveluksessa olevat tarttuvat kameraan.

Nyt maassa kohutaan videoista, jotka on kuvattu lentotukialus USS Enterprisella noin 3-4 vuotta sitten.

Video sisältää muun muassa vitsailua homoista, ankalla teeskenneltyä masturbaatiota sekä kohtauksen, jossa aluksen mies- ja naisjäsenet näytetään yhdessä suihkussa. Varsinaista alastomuutta video ei sisällä. Parinkymmenen minuutin pätkät esitettiin tuolloin myös aluksen miehistölle.

Härskiä huumoria sisältäneet videot kuvasi tuohon aikaan aluksen kakkosvastaavana toiminut Owen Honors. Sittemmin Honors on noussut aluksen kapteeniksi asti.

Videoiden noustua julkisuuteen, laivaston edustajat kuittasivat ensin videon harmittomana huumorina, mutta ovat sittemmin pyörtäneet puheensa. Nyt videot on leimattu sopimattomaksi käytökseksi, ja niistä on käynnistetty tutkimus.

Kaikki eivät ymmärrä videoista noussutta kohua. Erään miehistön jäsenen mukaan Honorsin kuvaamat videopätkät olivat tervetullutta viihdykettä. Hän myös kehuu Honorsia erääksi laivaston parhaista esimiehistä.

Toisten mukaan videot kuitenkin halveeraavat laivastoa ja ovat epäkunnioittavia aluksen miehistöä kohtaan.

Pentagonille tapauksesta on joka tapauksessa muodostumassa nolo hetki, jota korostaa videolla esiintyvien miehistön jäsenten korkea-arvoisuus ja USS Enterprisen arvostettu asema.

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.