Mainos

Penkillä istui kuollut mies - poliisi pyytää apua

Pohjois-Karjalan poliisi sai keskiviikkona ilmoituksen vainajasta Joensuun Rantakylässä. Vainaja löytyi Puronsuunkadulta taksipysäkin läheltä istuvassa asennossa penkiltä.

Poliisi kertoo miehen olleen liikkeellä jalkaisin ja hän oli asioinut K-market Mesikassa kello 14 aikoihin.Miehestä on havainto vielä noin kello 16 aikaan. Ilmoitus vainajasta tuli poliisille kello 18 aikoihin.

Mies on vanha, hyvin hentorakenteinen ja lyhyt. Miehellä on yllä ruskeat suorat housut, vaalean ruskea takki. Mies oli avopäin. Miehen hiukset ovat punaruskeat.

Hänellä on harmaa parransänki.

- Miehen tiedetään liikkuvan Rantakylässä K-market Mesikan tienoilla.Tapahtumaan ei epäillä liittyvän mitään rikosta, mutta poliisin ei ole saanut toistaiseksi selvitettyä miehen henkilöllisyyttä, poliisi kertoo.

Poliisi pyytääkin yleisön apua miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi. Jos jollakin on tietoa kuvaillun vanhan miehen henkilöllisyydestä tai asuinpaikasta, poliisi pyytää kertomaan tiedot Pohjois-Karjalan poliisipäivystykseen (071 875 6500) tai hätäkeskukseen tai lähimmälle poliisille.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.