Pelaajat tykkäsivät videosta Instagramissa – hyllytettiin kokoonpanosta ennen Eurooppa-liigan avausta

Hradecky: Olemme lohkosuosikkeja Eurooppa-liigassa 5:54

Kaksi venäläispelaajaa on jätetty Eurooppa-liigan avaukseen valmistautuvan Spartak Moskovan kokoonpanon ulkopuolelle Instagram-julkaisuun liittyvän kohun vuoksi.

Kaikki Eurooppa-liigan ja Mestarien liigan ottelut C Moren kanavilla! Pääkuvan videolla BATE:a Eurooppa-liigassa edustavan Jasse Tuomisen osuma UCL-karsinnoista elokuulta. 

Artikkelin videossa Leverkusenin maalissa pelaava Lukas Hradecky kommentoi alkavaa Eurooppa-liigaa.

Seura kertoo, etteivät kapteeni Denis Glushakov ja puolustaja Andrei Yeshchenko matkusta joukkueen mukana Itävaltaan vierasotteluun Rapid Wieniä vastaan.

Kaksikon hyllytys johtuu uutistoimisto AP:n tietojen mukaan venäläisnäyttelijä Dmitry Nazarovin julkaisemasta Instagram-videosta, joka pilkkaa Spartakin päävalmentaja Massimo Carreraa. Glushakov ja Yeshchenko olivat tykänneet julkaisusta sovelluksessa, jonka seurauksena pelaajia ei nähdä illan ottelussa.

Carrera voitti Spartakin kanssa Venäjän liigan mestaruuden vuonna 2017, mutta on nyt jo viisi pistettä sarjaa johtavaa Pietarin Zenitiä perässä pudoten samalla myös Mestarien liigan karsinnoissa.

Glushakov väittää itse, ettei ole tykännyt videosta sovelluksessa. Yeshchenko ei ole kommentoinut asiaa. Seura itse ei ole myöskään toistaiseksi kommentoinut asiaa.

Lue myös:

    Uusimmat