Mainos

Pekkarinen ja Kevan Kauppinen ovat serkuksia

Vaalirahoituskohun keskiössä sinnittelevän keskustan piinaa pahenee. MTV:n saamien tietojen mukaan elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen (kesk.) on Kevan toimitusjohtajan Markku Kauppisen serkku.

Pekkarisen ja Kauppisen äidit ovat sisaruksia.

Pekkarisen hallituskollega, asuntoministeri Jan Vapaavuori (kok.) syytti eilen nettipäiväkirjassaan Pekkarista poikkeuksellisen aktiivisesta ja hallitusohjelman vastaisesta osallistumisesta kauppakeskusten kaavoitukseen.

Vapaavuoren mukaan Pekkarinen ajaa kaupan suuryksikköjen rakentamista lainsäädännön ja kansallisen ilmasto- ja energiastrategian vastaisesti kaupunkikeskustojen ulkopuolelle.

Vapaavuori kummastelee Pekkarisen toimintaa, joka edistää voimakkaasti hövelien vaalirahoittajien intressejä.

Ministeri Pekkarinen kiisti Vapaavuoren väitteet.

Kuntien eläkevakuutuksen hallitus ilmaisi tänään entistä suuremman epäluottamuksensa toimitusjohtaja Markku Kauppisen toimintaan.

Kevan hallitus haluaa selvittää perinpohjaisesti kuinka tasapuolisesti Kauppinen on toimitusjohtajan roolissaan toiminut. Myös valtiovarainministeriö ja Finanssivalvonta selvittävät Kevan ja vaalirahoittaja Nova Groupin väliset taloudelliset suhteet. Selvityksen odotetaan valmistuvan ensi viikon lopulla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.