Peittävä vai paljastava pikkumusta – kumpi pukee uhkeaa Christina Hendricksiä paremmin?

Hurmaava punahiuksinen näyttelijäkaunotar, Christina Hendricks, on karismaattinen nainen, joka kääntää katseet asussa kuin asussa. Kumpi pikkumusta pukee upeaa naista paremmin, peittävä vai paljastava?

Hurjasti huomiota uskomattoman upeilla kurveillaan jatkuvasti keräävä näyttelijä Christina Hendricks, 38, viihtyy mustissa leningeissä. Tänä vuonna tähti on nähty kahteen otteeseen salamavalojen välkkeessä pikkumustassa, joista kumpikin pukee tähteä omalla tavallaan. Kumpi on sinun suosikkisi?

65th Primetime Emmy Awards -tilaisuudessa eilen viihtynyt Hendricks oli valinnut ylleen pikkumustan, jota kaunistivat trendikkäät kaulukset ja sirot pitsiset hihat. Musta leninki sai näyttelijättären erityisen vaalean ihon hehkumaan ja kiinnitti huomion hänen punaisiin hiuksiinsa ja huuliinsa. Yksinkertainen ja tyköistuva pikkumusta korosti upeasti tähden vyötäröä, mutta kätki hänen uhkean povensa.

Tähdittämänsä Mad Men -sarjan kuudennen tuotantokauden avaustilaisuudessa maaliskuussa Hendricks nähtiin niin ikään pikkumustassa. Maaliskuussa hän oli valinnut ylleen yli polven ulottuneen mustan leningin, jossa huomiota herätti näyttävä materiaali sekä avonainen kaula-aukko. Juhlatunnelmaa nosti Hendricksin asukokonaisuuteen yhdistämä näyttävä hopeanvärinen kaulakoru.

Mitä mieltä olet: peittävä vai paljastava pikkumusta – kumpi pukee uhkeaa Christina Hendricksiä paremmin? Kommentoi alle!

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja