Christoffer Strandberg herkistyy kyyneliin televisiossa – ystävät yllättävät juontajan tunteikkaalla potpurilla

Christoffer Strandberg herkistyy kyyneliin tunteikkaan potpuriesityksen äärellä 6:49
Crhristoffer Strandberg herkistyy kyyneliin tunteikkaan potpuriesityksen äärellä

Christoffer Strandberg yllätetään muun muassa Kinky Boots -musikaalista tuttujen ystävien toimesta Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

Juontaja ja näyttelijä Christoffer Strandbergin ystävät ja kollegat halusivat kiittää ystäväänsä tekemästään työstä, ja Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelman ensimmäinen jakso huipentuukin esitykseen, jossa yhdistyvät koskettavat, mutta myös räväkät kappaleet Strandbergin elämän varrelta.

Strandbergin yksi elämän tärkeimpiä kappaleita on Myrskyluodon Maija, ja ystävät ovat ottaneet sen yhdeksi osaksi potpuria, jonka aikovat hänelle esittää. Ystävät kertovat, että saaristolaisuus on iso osa Strandbergin identiteettiä.

– Hänen isoäitinsä on kuuleman mukaan oman elämänsä myrskyluodon Maija. Tällä kyseisellä kappaleella on paljon tunnearvoa liittyen juuri heidän väliseen suhteeseen, kollegat kertovat jaksossa.

– Tässä potpurissa on jokaiselle jotakin. Potpuriin on otettu hänen Putous-sketsihahmoistansa hokemia mukaan sekä Strandbergin ensimmäisen drag-hahmon biisi Laura Voutilaisen”Addicted to You”, he jatkavat.

Strandberg myöntää tuolissa istuessaan ja esitystä odottaessaan, että häntä jännittää, koska ei tiedä mitä tuleman pitää.

– Musiikki on jotenkin kannatteleva voima. Minulle musiikki on todella henkilökohtaista ja se tässä myös jännittää, Strandberg selittää.

Potpuri pyrähtää käyntiin ja kyyneleet valuvat Strandbergin poskia pitkin. Pian kyyneleet jäävät kuitenkin unholaan, kun ystävät esittävät kappaleita esimerkiksi Antti Tuiskulta ja Laura Voutilaiselta. Silloin myös Strandbergin tanssijalka alkaa vipattaa.

– Siskot! Tämä oli minun elämäntarinani. Myrskyluodon Maijasta stringipyllyyn! Ai kamala” siihen vielä tietenkin. Jotain minun aivoissani meni rikki ja se on aivan mahtava asia. En osaa muuta sanoa, kuin että olen syvästi otettu ja hämmentynyt. Kiitos, olen sanaton, Strandberg ylistää ystäviään.

– Sinä olet antanut paljon kaikille, kaikkien vuoro antaa vähän sinulle. Sinä ansaitset tämän ehdottomasti, ystävät vastaavat.

Miltä koko Strandbergille omistettu potpuri näytti? Katso mahtava esitys videolta!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma 13. helmikuuta kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat