Tennislegenda Jarkko Nieminen saa nähdä omat idolinsa aivan uudessa valossa: "Happi ei kulje"

Apocalyptica ja Ismo Alanko yllättivät häkeltyneen Jarkko Niemisen 5:23
Apocalyptica ja Ismo Alanko yllättivät häkeltyneen Jarkko Niemisen

Ismo Alankoa ja Apocalypticaa fanittava Jarkko Nieminen saa idoleiltaan yllätyksen Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. 

Suomen kaikkien aikojen menestynein tenniksen pelaaja Jarkko Nieminen tuli täysin yllätetyksi Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelman toisella kaudella. Niemisen fanittamat artisti Ismo Alanko ja Apocalyptica-yhtye yhdistivät musiikilliset voimansa ja versioivat Alangon hittikappaleesta Peltirumpu Niemiselle aivan uudenlaisen musiikillisen kokemuksen.

– Jarkolla oli uran lopettamisbailut Tavastialla ja hän pyysi minua keikalle sinne. Minulle tuli todella hyvät fiilikset kaverista ja sitten hän on käynyt keikoillani ja laittaa aina kannustavaa palautetta, Alanko kertoo.

– Meillä on sama homma. Aina tulee palautetta, kun tulee uusia julkaisuja. Hän (Jarkko) aina hehkuttaa niitä, Apocalyptican perustajajäsen Eicca Toppinen jatkaa.

Nieminen istuu jännittyneenä lavalla sijaitsevaan valkoiseen penkkiin. Liikuttavan esityksen jälkeen hän kiittää Alankoa ja Apocalypticaa.

– Huhhuh, kiitos. Mä olen sanaton. Mulla menee jalat alta, happi ei kulje, Nieminen sanoo halatessaan fanittamiaan muusikoita.

Katso esitys yllä olevalta videolta!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma 13. helmikuuta kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat