Paula Koivuniemi jännittää nuorison edessä

Iskelmätähti Paula Koivuniemi, 61, kertoo MTV3.fin Studio55-sivuilla jännittävänsä esiintymistä nuorten kansoittamilla rockfestivaaleilla.

Paula Koivuniemi on viihdyttänyt Suomen kansaa jo neljän vuosikymmenen ajan tanssilavoilla, mutta viime kesinä hänet on nähty rockfestivaaleillakin.

Vaikka Paula on kiertänyt nuorten kesäfestivaaleja nelisen vuotta, lavalle kipuaminen joskus jopa jännittää. Laulajatähti on saanut kannustusta uudessa aluevaltauksessaan bändiltään, muilta esiintyjiltä ja tietysti yleisöltä.

– Jos menen niin sanotusti vieraille vesille, olen epävarma, mutta bändin jäsenet kannustavat työtäni. Kun kysyn heiltä, että pärjäänkö, he sanovat, että totta kai pärjäät, Paula kertoo.

Mutta miksi nuoret sitten ovat yhtäkkiä innostuneet Paulan biiseistä? Sitä artistikaan ei osaa sanoa, mutta hän on huomannut, että 1980-luku on muutenkin nyt pinnalla.

– Nykynuorten lapsuudessa vanhemmat ovat laulaneet biisejä, ja musiikki on sitä kautta tuttua tämän päivän nuorille. Sitten kun se tuodaan esiin ison bändin kera rockahtavasti, se jotenkin uppoaa nuorisoon, Paula pohtii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat