Pattinson haluaa naimisiin pettäjä-Stewartin kanssa

Twilight-pari Robert Pattinson ja Kristen Stewart yrittävät tosissaan saada suhteen toimimaan pettämiskohun jälkeen.

Twilight-elokuvan kuvauksissa tutustuneet ja rakastuneet Robert Pattinson ja Kristen Stewart erosivat kesällä, kun Stewartin salasuhde elokuvaohjaaja Rupert Sandersiin tuli julki. Pattinsonille Stewartin uskottomuus oli kova isku vasten kasvoja, eikä näyttelijä uskonut kestävänsä tilannetta.

Nyt Pattinson on päättänyt antaa Stewartille uuden mahdollisuuden. The Sunin mukaan Pattinson ja Stewart ymmärsivät, etteivät pysty elämään ilman toisiaan. Tosin Pattinsonilla on kovat ehdot yhteenpaluulle.

Lähipiirin mukaan Pattinson haluaa epätoivoisesti saada suhteen toimimaan, mutta ei suostu jatkamaan yhteiseloa, ellei Kristen tosissaan sitoudu suhteeseen.

– Robert on jo kauan halunnut mennä naimisiin Kristenin kanssa. Nyt hän on todennut, että voi antaa Kristenille anteeksi ainoastaan jos nainen menee hänen kanssa naimisiin. Tuolloin Robert voi vakavalla sitoutumisella vakuuttua siitä, että Kristen haluaa olla hänen kanssaan, parin lähipiiristä kerrotaan Daily Star -lehdelle.

Pattinson oli jo aikeissa kohua Stewartia juuri ennen kuin pettäminen tuli ilmi. Aiemmin Kristenillä ei ole ollut kiirettä avioon, mutta nyt tähden on kerrottu tekevänsä mitä tahansa saadakseen Robertin takaisin. Lähipiiri uskookin Kristenin harkitsevan nyt vakavissaan avioliittoa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat