Patrik Laineen side NHL-seuraansa syveni murheen keskellä – "Olen ikuisesti kiitollinen"

Patrik Laineen mukaan kaikki viittaa siihen, että hänen NHL-uransa jatkuu Columbus Blue Jacketsissa. 

Laine, 24, pelasi ensimmäisen täyden kautensa Blue Jacketsissa yksivuotisella ja 7,5 miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Tehoja syntyi 56 ottelussa 26+30=56. 

Kun joukkueen kausi päättyi runkosarjaan, seuraavaksi edessä olisivat uudet sopimusneuvottelut. 

– En usko, että siitä tulee ongelma. Seura on sanonut, että haluavat pitää minut täällä, ja olen itse sanonut haluavani jäädä. Tunne on molemminpuolinen. Meidän pitää vain päättää sopimuksen mitta ja arvo, ja sellaiset asiat. Uskon, että asia järjestyy, Laine kommentoi joukkueen kauden päättäneessä lehdistötilaisuudessa.  

– Täallä on hyvä ryhmä pelaajia. Olen kiintynyt heihin ja olen innoissani joukkueen nuoruudesta. Meillä on hienoja tilaisuuksia edessämme parin vuoden päästä. Haluan ehdottomasti olla osa sitä, suomalaishyökkääjä jatkoi. 

Juttu jatkuu videon alla. 

Ennätysvauhdissa oleva Mikko Rantanen junaili Coloradoon toisenkin suomalaisen – NHL-tähti kertoo tavoitteista pudotuspeleissä 5:03
Mikko Rantanen junaili Coloradoon toisenkin suomalaisen – NHL-tähti kertoo tavoitteista pudotuspeleissä.

Laine on omien sanojensa mukaan myös rakastunut nykyiseen kotikaupunkiinsa. Tämä ja joukkueen sisältä tullut tuki olivat tärkeässä roolissa, kun hän menetti yllättäen isänsä viime marraskuussa

– Kaikki ovat auttaneet minua kokemieni asioiden kanssa. Olen aina halunnut palata näiden joukkuekaverien luo mahdollisimman pian. He tekivät tilanteeni paljon helpommaksi, ja olen ikuisesti kiitollinen kaikille täällä. Se on iso asia siinä, miksi rakastan tätä joukkuetta. Tämä on kuin perhepiiri, kaikki välittävät toisistaan. Niin sen pitääkin olla, Laine summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat