Mainos

Pärssinen haastaa Ylen oikeuteen

Yleisradiosta Alho-nauhojen julkistamisen vuoksi potkut saanut tuottaja Juha Pärssinen aikoo haastaa entisen työnantajansa oikeuteen.

Pärssinen kertoo Suomenmaa-lehdelle antamassaan haastattelussa, että hän tulee vaatimaan Yleltä vähintään puolen vuoden palkkaa, eli noin 150 000 markkaa. Työsuhteen purkamisen yhteydessä Pärssinen ei saanut Yleltä markkaakaan. Yleisradio on Pärssisen mukaan kaksi kertaa kieltäytynyt sovittelemasta työsuhteen purkamista.

-Ymmärtääkseni hallintojohtaja Jussi Tunturi on torjunut lähestymiseni. Olen yrittänyt kaksi kertaa neuvottelun avausta, mutta se ei vaan heille käy. Olen tehnyt ihan riittävästi tämän asian eteen, Pärssinen sanoo Suomenmaassa.

Sovitteluneuvotteluissa Pärssinen olisi Suomenmaan mukaan ollut valmis muuttamaan työsuhteen purkamisen irtisanomiseksi. Pärssinen vahvistaa, että toimittaja Timo Harakan nauhoittamia Alho-haastatteluja on yhden julkisuuteen tulleen lisäksi vielä muitakin. Ne ovat Pärssisen mukaan kuitenkin selkeästi luottamuksellisia taustakeskusteluja, koska toimittaja ei ole kertonut nauhoittavansa puhelua.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.