Pariskunta yritti luoda uudelleen näkemänsä kihlakuvan – hulvaton lopputulos: "Nauroin noin 30 minuuttia putkeen"

Amerikkalaispariskunnan kihlakuva ei onnistunut aivan odotetulla tavalla. Hillittömästä otoksesta tuli kuitenkin somehitti.

Kun kolme ja puoli vuotta seurustelleet Alyssa Snodsmith ja Collin Hewett menivät kihloihin elokuussa, päättivät he otattaa upeat kihlakuvat lähipiirilleen lähetettäviksi, kertoo Buzzfeed News.

Valokuvaajaystävä Chandler Lefever otti kuvat Illinois'n Napervillessa sijaitsevalla Greene Valley Forestin rauhoitusalueella. Chandler oli pyytänyt, että pari miettisi valmiiksi ideoita kuviin. Niinpä Alyssa etsi inspiraatiota Pinterestistä ja löysi hauskan otoksen, jossa kihloja juhlittiin kuohujuoman voimin.

Valokuvaaja Brianna Benderin ottamassa kuvassa mies kaataa shamppanjaa naisen suuhun.

– Ajattelimme, että se olisi hauskaa. Se sopii meille. Haluamme vain pitää hauskaa, Alyssa kertoi Buzzfeedille.

Ei aivan mallin mukainen

Kuvaukset eivät kuitenkaan sujuneet aivan odotusten mukaan. Aluksi kuvaaja ei onnistunut löytämään oikeaa kuvakulmaa, joten kuohuvan kaatamista piti kokeilla uudelleen. Tämänkään jälkeen tilanne ei sujunut toivotusti.

– No, löysimme oikean kuvakulman, mutta minä en löytänyt oikeaa kulmaa pullon kanssa, Collin kertoo.

Collin arvioi, että noin neljäsosa pullon sisällöstä valui tulevan morsiamen päälle. Lopputulos ei ollutkaan niin romanttinen kuin alun perin oli ajateltu.

– Olimme kuolla naurusta. Valokuvaajamme kaatui takapuolelleen, koska hän nauroi niin lujaa. Hän onnistui silti ottamaan kuvia meistä, Alyssa sanoo.

Klikkaa kuvat isommiksi. Vasemmalla inspiraatiokuva, oikealla vasta otetut kuvat. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Nauroin noin 30 minuuttia putkeen"

Onneksi Alyssa oli ottanut toisen asun mukaan, joten kuvaukset saattoivat jatkua.

Nähtyään lopulliset kuvat shamppanjan kaatamisesta pariskunta ei voinut kuin nauraa.

– Luulen, että nauroin noin 30 minuuttia putkeen, Collin arvioi.

Mies julkaisi kuvat myös Twitterissä, jossa niille on kertynyt tykkäyksiä jo reilusti yli 430 000. "Mokasin", mies tunnustaa twiitissään.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat