Pariskunta opetti koiransa maalaamaan – nyt töitä on myyty jo tuhansien eurojen edestä: "Ehdottomasti viisain koira, jonka olemme koskaan omistaneet"

Miksi koira ulvoo? 2:15
Tiedätkö, miksi koira ulvoo? Katso vastaus videolta!

Taitavan kanadalaisen shiba-koiran maalaamia tauluja on myyty jo yli sadalle ihmiselle. Taitavasta koirasta uutisoi muun muassa Bored Panda.

Koirat ovat todella älykkäitä eläimiä, ja siksi niille voikin opettaa vaikeita ja hienoja temppuja. Eräs kanadalaispariskunta on opettanut jopa koiransa maalaamaan ja alkanut myydä tämän taideteoksia tuhansilla euroilla.

5-vuotias Hunter on shiba, joka rakastaa uuden oppimista ja on todella fiksu koira. Albertassa asuva pariskunta Kenny Au ja hänen vaimonsa Denise Lou kertovat, että he etsivät jatkuvasti uusia asioita, joita he voisivat opettaa koiralleen.

– Meidän kodissamme oli iso seinä, jolle halusimme laittaa jonkin taideteoksen. Kokeilimme muutamia erilaisia juttuja, mutta emme pystyneet päätymään mihinkään. Kun Hunter on niin iso osa elämämme, ajattelimme, että olisi asiaankuuluvaa, jos hän tekisi meille jonkin taideteoksen, pariskunta kertoo Bored Pandalle.

– Yritimme opettaa häntä pitämään pensseliä, ja sitten koskemaan pensselillä paperinpalalle, ja sitten lisäsimme maalia, ja lopputulos oli todella yllättävä, he jatkavat.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ehdottomasti viisain koira, jonka olemme koskaan omistaneet"

Parikunnan mukaan Hunter rakastui saman tien maalaamiseen, ja se olisi halunnut tehdä sitä koko ajan. Kenny ja Denise kertovat keksivänsä Hunterille muutakin ohjelmaa, mutta maalaaminen kuuluu myös päivittäisiin rutiineihin.

– Hän vaikuttaa rakastavan sitä, että hänellä on työ. Se tekee hänestä rauhallisemman koko päiväksi.

Luovalle koiralle on luotu jo Instagram-sivut, ja tauluja pariskunta myy Etsy-verkkokaupan kautta. Taulut maksavat reilut 30 euroa kipaleelta.

Yahoo Lifestylen mukaan tauluja on myytiin viime vuonna 130 kappaletta, joka tarkoittaa, että pariskunta on tienannut jo noin 5 000 dollaria eli noin 4 400 euroa Hunterin luomuksilla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kenny ja Denise kertovat, että he antavat koiran maalata niin pitkään, kun se kiinnostaa sitä.

– Se on ehdottomasti viisain koira, jonka olemme koskaan omistaneet, mutta sillä on myös vahva persoonallisuus, joten jos se ei pidä jostakin, mitä me pyydämme sitä tekemään, se ilmaisee sen meille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Bored PandaYahoo Lifestyle, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat