Hulvaton video naurattaa TikTokissa – kultainnenoutaja päätti, että tänään ei lenkkeillä ja heittäytyi maahan: "Ei siinä oikein voi tehdä mitään"

Haaveissa oma koiranpentu? Ota nämä asiat huomioon koiranpennun hankinnassa 10:35
Haaveiletko koiranpennusta? Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon.

Elsie-koiraa ei lenkkeily innostanut.

Australialainen kultainennoutaja Elsie on noussut julkkiseksi TikTokissa, kun somepalvelussa alkoi levitä video, jossa se makaa maassa eikä suostu liikahtamaankaan. Omistaja koettaa turhaan hoputtaa koiraa eteenpäin. Koiran tempauksesta kertoo muun muassa Newshub.co.nz-sivusto.

100 metrin päässä kotoa tuli stoppi

Elsien omistaja Mike Cook kertoo ABC News -sivustolle, että he olivat vasta lähteneet kävelylle, kun koira päätti osoittaa mieltään lenkkeilystä. 

– Asumme noin sadan metrin päässä siitä paikasta, jossa video kuvattiin. Sanotaan vaikka niin, että kun käännyimme lähteäksemme kotiin päin, se juoksi kotiin.

– Elsie on aikamoinen persoona. Se on oikein hyvä koira, tosin hemmoteltu. Monet rakastavat sitä ja se rakastaa seikkailuja.

Mike kertoi 7 News -sivustolle, että Elsie on oikein hyvässä kunnossa. Joskus sillä tosin on päiviä, kun lenkille lähtö ei nappaa. Ja kun Elsie ei tahdo tehdä jotain, se ei tosiaan tahdo.

– Jos sitä ei huvita kävellä, silloin ei mennä. Se vain heittäytyy maahan ja leikkii kuollutta. Ei siinä oikein voi tehdä mitään.

Naapuria tilanne nauratti

Miljoonia näyttökertoja saaneen videon kuvasi Miken naapuri Kayla Evans 12, huhtikuuta. 

– Se oli niin hassua. Se vain pysähtyi. Se ei halunnut kävellä. Se ei ollut onnellinen. Se oli hauskinta, mitä olin nähnyt. En voinut uskoa, että noin kävi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Elsie on kerännyt sosiaalisessa mediassa huomiota aiemminkin. Vuonna 2017 se sai huomiota YouTubessa, kun siitä julkaistiin video, jolla se kieltäytyi liikkumasta yhtään mihinkään.

Lue myös:

    Uusimmat