Erika kysyi ikkunaan kiinnitetyillä lapuilla naapurin kissan nimeä – tarinasta viraali: "Emme ole koskaan olleet onnellisempia"

1:50
Miksi kissa kehrää? Katso vastaus videolta!

Kanadalainen Marshall-kissa ja tarina sen nimen selvittämisestä on muodostunut Twitterissä pienimuotoiseksi ilmiöksi. Aiheesta uutisoi muun muassa BoredPanda.

Kaikki alkoi Erika Strong -nimisen somekäyttäjän twiitistä viime viikolla. Erika työskentelee Torontossa Shopify-verkkokauppa-alustan toimistossa, ja ikkunastaan hän on ihaillut vastapäisen talon ikkunassa näkyvää kissaa.

Sitten ystävänsä kanssa Erika päätti selvittää, mikä ikkunassa näkyvän kissan nimi oikein on.

– Joka päivä tuijotan ulos ikkunasta Shopifyssa kissaa jonkun asunnossa. Viikkoja sitten @_myles-käyttäjä ja minä kysyimme, mikä sen nimi oli. Tänään he tekivät palveluksen ja emme ole koskaan olleet onnellisempia, Erika kirjoittaa jakamassaan twiitissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuolin. Sekosin"

Erikan Twitteriin jakamassa kuvassa näkyy, kuinka ikkunaan on kiinnitetty liuta Post-it-lappuja, joissa lukee: Mikä on kissasi nimi?

Ikkunaan, ikkunalaudalla istuvan kissan viereen oli noin kuusi viikkoa myöhemmin vihdoin ilmestynyt lappu, jossa lukee yksinkertaisesti "Marshall".

– Kuolin. Sekosin. Kaikki olivat niin innostuneita, koska he kaikki tiesivät, että olimme odottaneet [sitä], Erika sanoo BlogTo-sivustolle.

Alle viikossa Twitteriin jaettu kuvapari on ehtinyt kerätä jo alle viikossa yli 223 000 tykkäystä ja 65 000 jakoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Haluan kuvitella, että heillä kesti niin kauan vastata, koska heidän täytyi tulostaa se töissä ja muistaa tuoda paperinpala kotiin. Ja joka päivä he sanoivat ”tänään on se päivä", mutta silti he unohtivat. Se on hiukan ryppyinen, joten tämä käy järkeen, Erika pohtii Twitterissä.

Twitter-käyttäjien kanssa nainen myös pohti, minkä pitäisi olla seuraava kysymys, jonka hän kissalta kysyy.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Siinä kesti niin pitkään, koska..."

Twitter on rakastunut Marshallin ja Erikan tarinaan, ja siihen on myös osallistuttu kommenteissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Haluan kuvitella, että Marshallin ihmisellä on tismalleen tämä sama Twitter-vaihto heidän näkökulmastaan. "Joka päivä Marshall katsoo ulos asuntomme ikkunasta ihmisiä työskentelemässä tien toisella puolella. Muutama viikko sitten he kysyivät hänen nimeään, olin niin iloinen. Minä vihdoin muistin vastata heille", eräs kirjoittaa Twitter-kommenteissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Siinä kesti niin pitkään, koska Marshallin piti viedä salaa hänen omistajansa tietokoneen salasana (joka on muuten marshall123) tulostaakseen kyltin. Seuraava este oli paperin vetäminen tulostimesta (ei peukaloita, siksi ryppyinen paperi), ja sitten teippi tarttui jatkuvasti sen turkkiin, toinen kommentoi.

Lähteet: Twitter, BoredPandaBlogTo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja