Perhe lähti kotoa – Luna-koira helpotti ikäväänsä herttaisella tavalla: "Luulen, että se panikoi"

Suloisesta, omistajaansa odottavasta koirasta otetusta kuvasta on tullut viraali sosiaalisessa mediassa, uutisoi muun muassa brittilehti The Sun.

Kun koiran joutuu jättämään kotiin yksin, saattaa kotona odottaa pahimmillaan aikamoinen kaaos tai naapureiden valitukset eläimen ulvonnasta.

Aina näin ei kuitenkaan ole, ja joskus lemmikki voi purkaa ikäväänsä myös toisenlaisilla tavoilla. Tämän osoittaa erään koiranomistajan kuva, jonka hän jakoi alun perin Redditiin.

Katso myös video koirien juhlista – tästä tulee taatusti hyvälle tuulelle! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

1:55

"Hän ajatteli, että me kaikki lähdimme"

Redditiin jaetussa kuvassa näkyy surkean näköinen kääpiöbullterrieri, joka on jätetty yksin kotiin ja joka on useiden kenkien ympäröimänä. Vaikka niin voisi moni kuvitella, kengät eivät kuitenkaan ole syötyjä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun lähden kotoa, koirani ottaa yhden kengistäni ja makoilee sen kanssa (hän ei koskaan pureskele niitä) – no, tänä viikonloppuna vaimoni ja lapseni olivat poissa kaupungista ja menin Home Depot [-kauppaan] 30 minuutiksi ja tulin kotiin nähdäkseni tämän, kuvan jakanut nimimerkki Justin_Grosjean kertoo Redditissä.

– Luulen, että se panikoi ja ajatteli, että me kaikki lähdimme. Se särki sydämeni.

Saman kuvan käyttäjä jakoi myös koiransa Instagram-tilille.

– Se on paras ystäväni! Rakastan tuota koiraa enemmän kuin koskaan pystyn ilmaisemaan. Hän melkein kuoli IMHA:n [imuunivälitteiseen hemolyyttiseen anemiaan] ja käytin vuoden ja lähes kaikki säästöni hoivatakseni sen takaisin terveeksi. En usko, että tulen koskaan kiintymään koiraan samalla tavalla kuin siihen, koiranomistaja vielä lisäsi.

"Tämä on niin suloista"

Sosiaalisessa mediassa suloisen Luna-koiran teko on herättänyt paljon reaktioita. Monet pitävät tarinaa todella kauniina ja suloisena.

– Mahtava koira! Ne antavat meille niin pyyteetöntä rakkautta, eräs kommentoi Instagramissa.

– Luna, olet suloisin! Minun suloisella Dizallani, mopsilla, oli tapana tehdä näin, ja likaisten sukkien kanssa myös! Rakastin sitä aina, toinen kertoo.

– Aww, tämä on niin suloista, kolmas kirjoittaa.

Lähteet: Reddit, The Sun, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja