Mainos

Pariskunta näki miehen itkevän lentokentällä – katsottuaan roskakoriin he ymmärsivät, miksi

Amarri Hernandez ja hänen poikaystävänsä olivat floridalaisella lentokentällä suuntaamassa omalle lennolleen, kun he näkivät jotain, mikä vei heidän huomionsa.

Turvatarkastukseen jonotti silminnähden järkyttyneen oloinen mies, joka oli joutunut heittämään jotain käsimatkatavaroistaan roskikseen.

Amarri Hernandez päätti poikaystävänsä kanssa pelastaa muovipussiin pakatun esineen. Avattuaan pussin, he ymmärsivät miehen surun.

"Me rakastamme sinua, Katie"

Sisällä pussissa oli lumisadepallo, jonka keskellä oli pienen tytön kuva. Kuvan alla oli teksti, jossa luki ”Me rakastamme sinua Katie, mummi ja ukki”. Kuvan toisella puolella oli otos vanhemmasta pariskunnasta.

Hernandez tajusi oitis, miten rakas lumisadepallo oli omistajalleen. Hän julkaisi siitä kuvan Facebookissa toivoen löytävänsä lentokentällä ohimennen nähdyn miehen, joka oli itkien luopunut koriste-esineestä. Viikon sisään kuvaa oli jaettu jo yli 40 000 kertaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Postauksen näki lopulta henkilö, joka tunsi lumisadepallon tekijän. Sitä kautta löytyi Linda Modry, jonka pojantyttärelle lumisadepallo kuului. Nainen oli silminnähden onnellinen päästessään hakemaan pojantyttärensä rakkaan muistoesineen kotiin.

– Tämä nainen on uskomaton, en voi uskoa, että näit kaiken sen vaivan etsiessäsi meidät käsiisi voidaksesi palauttaa tämän meille, Modry kehui lumisadepallon pelastanutta Hernandezia FOX13 Newsille.

Tunteikas kohtaaminen huipentui soittoon Katielle, jonka riemulla ei ollut rajaa, kun hän sai kuulla saavansa rakkaan lumisadepallonsa takaisin.

***

0:59
 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.