Mies löysi ilmapalloon kiinnitetyn joulutoivelistan – täytti pikkutytön toiveet: "Rakkaudella ei ole rajoja"

1:15
Mies löysi ilmapalloon kiinnitetyn joulutoivelistan – täytti pikkutytön toiveet

Kun amerikkalainen Randy löysi maastosta meksikolaisen Dayami-tytön joululahjatoivelistan, hän päätti täyttää tämän toiveet.

Amerikkalainen Randy Heiss oli patikoimassa, kun hän löysi maastosta ilmapallon jäänteet. Roskassa oli jotakin erikoista: pallon naruun oli kiinnitetty viesti, kertoo NBC News.

Toisella puolella lappua oli espanjaksi kirjoitettu, numeroitu lista. Toisella puolella luki yksi sana: Dayami. Randy otti listan mukaansa. Hänen espanjantaitoinen vaimonsa käänsi sen.

Lappu olikin toivelista joulupukille

Kävi ilmi, että kyseessä oli Dayami-nimisen tytön joululahjalista. Hän oli toivonut lahjaksi esimerkiksi taidetarvikkeita, vaatteita, nukkekotia ja nukkea. Lapussa ei ollut yhteystietoja.

– Lapun löytäminen kosketti sydäntäni ja sanoin: "No, miten hitossa voisin selvittää, miten saan tähän pieneen tyttöön yhteyden ja täytän hänen toiveensa", Randy kuvasi haastattelussa.

Mies päätyi sosiaaliseen mediaan ja jakoi kuvan listasta Facebookissa. Mitään ei kuitenkaan heti tapahtunut.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Sitten paikallinen radioaseman juontaja jakoi Randyn tarinan. Tunnissa mies löysi listan kirjoittaneen Dayamin perheen, joka asuu Meksikossa.

Pari vei lahjat Dayamille

Radioasema järjesti Randylle tapaamisen Dayamin kanssa. Mies vei tytölle ja tämän perheelle lahjoja vaimonsa kanssa.

– Rakkaudella ei ole rajoja. Se (Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla oleva) muuri suli pois yhden päivän ajaksi, Randy kuvailee.

Kokemus kosketti syvästi myös Randya itseään: hän vaimoineen menetti lapsen yhdeksän vuotta sitten.

– Tulevaisuuteemme ei kuulu lapsenlapsia, ja se, että saimme jakaa joulun lasten kanssa, on asia, joka on puuttunut elämästämme.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja