Mainos

Pystytkö katsomaan liikuttumatta? 3-vuotias tyttö sai elämänsä synttärilahjan

Pieni tyttö sai parhaan ja yllättävimmän syntymäpäivälahjan koskaan, ja se sai hänet kiljumaan ja sitten liikuttumaan.

3-vuotissyntymäpäiviään juhliva Bridget Carr seisoo kuistillaan katsomassa vihreään lahjapaperiin käärittyä, suurta lahjapakettia, eikä tytöllä ole mitään hajua, mitä paketti pitää sisällään.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Varovasti pieni tyttö avaa suuren punaisen rusetin, ja ilman apua alkaa repiä lahjapaperia laatikon ympäriltä pala palalta. Paperin alta paljastuu laatikko, jonka kyljessä on kuva minijääkaapista, jollaista 3-vuotias on tuskin toivonut.

– Oletko varma, ettei se ole polkupyörä, tytön äiti Chloe Carr kysyy häneltä videolla.

Kun paperit on revitty ja Bridget on juuri raottamassa laatikon kantta, pomppaakin sieltä esiin tytön isä, Joshua, joka oli ollut Afganistanissa palvelemassa viimeiset neljä kuukautta. Pieni tyttö alkaa nauramaan ja kiljumaan ja on todella innoissaan saadessaan isänsä taas kotiin.

– Kun sain selville, että pystyn lähtemään ja tulemaan kotiin muutaman viikon etukäteen, tajusin, että se sattuu samaan aikaan hänen syntymäpäivänsä kanssa. En odottanut sellaisen tason reaktiota. Odotin enemmänkin jotain ”hei isä, kiva, että palasit”, isä kertoo ABC Newsille.

Vanhempien suunnitelma toimi täydellisesti, sillä perheen äiti oli juuri ostanut minijääkaapin muutamia päiviä aiemmin ja sen laatikko oli vielä tallella. Chloe paketoi laatikon ja teki pohjaan reiän, josta isä pystyi piiloutumaan laatikon sisään.

Video on kuvattu jo syksyllä 2013, mutta se on jälleen alkanut levitä sosiaalisessa mediassa keräten suurta huomiota ja paljon katselukertoja. Viralizedin Facebookissa 13. syyskuuta julkaisema video on kerännyt jo yli 10 miljoonaa katselukertaa ja satoja tuhansia tykkäyksiä ja jakoja.

Lähteet: ABC News, Facebook

***

1:31

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.