Nainen irtisanoutui työstään ja käytti 57 päivää löytääkseen kadonneen koiransa: "Halasin sitä niin lujaa kuin pystyin"

Amerikkalainen nainen irtisanoutui postinkantajan työstään, ja hänen miehensä hankki riistakameran etsintöjä varten. 57 pitkää päivää pariskunta etsi koiraansa, kunnes tuntemattomien ihmisten avulla rakas lemmikki löytyi. 

Carole ja Verne King haravoivat Montanan maaseutuja löytääkseen rakkaan bordercolliensa, Katien. Kadonnut koira aiheutti suuren etsintäoperaation, ja koiran löytymisestä uutisoi muun muassa The New York Times.

Koiran löytymisen piti olla mahdotonta

Koira katosi pariskunnnan yhteisellä lomamatkalla. Carole ja Verne palasivat hotelliinsa Kalispellissä, Montanassa, pitkän illan jälkeen ja tekivät järkyttävän löydön. Heidän 7-vuotias bordercolliensa, Katie, oli karannut huoneesta.

Todennäköisesti koira oli säikähtänyt alueella riehuvaa myrskyä. Katie oli kuin ihmeen kaupalla saanut hotellihuoneen oven auki ja karannut.

Koira oli kadoksissa sille tuntemattomassa Glacierin kansallispuistossa. Kingsin perhe tiesi heti, että koiran löytäminen olisi todella vaikeaa, ellei jopa mahdotonta. Rakas lemmikki oli kadonnut alueelle, jossa on 23 tuhatta asukasta, mutta loputtomasti metsää ja peltoa.


Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Tuntemattomat ihmiset auttoivat löytämään rakkaan perheenjäsenen

Carole sekä Verne jakoivat Kalispelin alueelle lentolehtisiä kadonneesta koirasta ja perustivat jopa omat Facebook-sivut Katielle. He soittivat loputtomasti puheluita, kävelivät useita kilometrejä huutaen Katien nimeä ja jättivät katoamisalueelle vanhoja t-paitojaan toivoen, että Katie jäljittäisi ne. 

Carole irtisanoutui työstään etsiäkseen koiraa, ja Verne osti riistakameran katoamispaikan lähettyville, jos koira tulisikin takaisin. 

The Huffington Postin mukaan lähes kahden kuukauden etsintöjen jälkeen Carole huomasi paikallisten avulla koiran puun varjossa lymyilemässä. Koko väkijoukko hiljeni, kun Carole kutsui koiraa.

Koira tunnisti äänen ja juoksi lujaa Carolen luo. 

– Halasin sitä niin lujaa kuin pystyin. Ihmiset sammuttivat autonsa, lopettivat etsinnät, tulivat luoksemme ja halasivat meitä.


Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Kun Carole vei Katie-koiran eläinlääkärille, lääkäri tuli hänen luokseen ja kysyi onnen kyyneleet silmissä, että löysikö Carole oikeasti kadonneen koiransa. 

– Se kosketti minua.

Karkureissunsa aikana Katie laihtui yli viisi kiloa, kärsi nestehukasta sekä nälästä. Nyt Katie saa hyvää hoitoa ja on paranemaan päin.

– En koskaan luovuttanut. En koskaan luopunut toivosta. Sain äärettömän paljon apua tuntemattomien ihmisten ystävällisyydestä, Katie kertoo.

***

Tämä koira nauttii pesuhetkistä täydellä sydämellä 0:31
Takuuvarma hyvän mielen video: tämä kultainnenoutaja nauttii pesuhetkistä täydellä sydämellä


Lue myös:

    Uusimmat