Kelly löysi rannalta pullopostin – kaksi vuotta merellä matkustaneen pullon sisältö pääsi yllättämään: "Minusta tuntui niin pahalta..."

Pariskunta löysi 27 vuotta vesillä ajelehtineen veneen:"Olen matkalla merelle. Laita minut takaisin veteen" 2:26
Katso myös: Melkoinen löytö tämäkin! Pariskunta löysi 27 vuotta vesillä ajelehtineen veneen: "Olen matkalla merelle. Laita minut takaisin veteen"

Kelly Bergenstock löysi rannalta pullopostin, jossa oli kaksi vuotta sitten menehtyneen miehen tuhkaa. 

Kelly Bergenstock löysi kalassa ollessaan pullopostin, josta paljastui todellinen yllätys, kertoo UPI. Amerikkalaisnainen kertoi Pohjois-Carolinan Outer Banksissa sattuneesta tapauksesta Facebookissa syyskuussa 2020.

Löysi kalareissulla yllättäen pullon hiekasta

Pullo löytyi kalaretkellä sattumalta: koska päivä oli hyvin tuulinen, kalastamisesta ei tullut mitään, ja turhautunut Kelly lähti kävelylle.

– Näin rantaan ajautuneen pullon pystyssä jalkani vieressä ja ajattelin "voi luoja, se on pulloposti". Olen aina halunnut löytää sellaisen. Siitä roikkui kaunis helmi, ja näimme, että sisällä on viesti, Kelly kertoi paikallislehdelle.

"Kävi ilmi, että pullossa olikin kaksi vuotta sitten menehtyneen miehen tuhkaa..."

Kelly avasi pullon ja kalasti viestin ulos pihtien avulla.

– Kävi ilmi, että pullossa olikin kaksi vuotta sitten menehtyneen miehen tuhkaa sekä viesti hänen vaimoltaan. Minusta tuntui niin pahalta, että olin avannut pullon, kun ymmärsin, mikä se on, Kelly kuvaili someseuraajilleen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Pulloposti sisältöineen palautettiin mereen

Kellyn mukaan vaimo oli heittänyt Scott-nimisen miehen tuhkaa sisältävän viestin mereen vuonna 2018 Virginian osavaltiossa. Tapaus ei ole edes ainoa laatuaan: myös vuonna 2019 amerikkalaisrannalta löytyi pullo, joka sisälsi ihmisen tuhkaa.

Kelly ystävineen päätti palauttaa Scottin matkustamaan merivirtojen mukana; he myös lausuivat miehelle pienen rukouksen, koska olivat häirinneet hänen viimeistä lepoaan.

Sai yhteyden kuolleen miehen vaimoon

Kelly kertoi myös  aikovansa ottaa yhteyttä Scottin perheeseen. Myöhemmin hän sosiaalisessa mediassa paljastikin saaneensa yhteyden miehen vaimoon ja veljeen.

– Saimme tietää, että Scottin kaksi koiraa olivat pullossa hänen mukanaan, lol! Hänen vaimoaan kosketti tieto siitä, että hänen miehensä oli käynyt vierailulla Outer Banksissa, Kelly kirjoitti Facebookissa.

"Olen hyvin varma, että tämä oli hänen tapansa sanoa 'hei, rakkaani'"

Vaimo Camille Halley oli kertonut Kellylle yllättyneensä siitä, että Scottin pullotervehdys päätyi maihin, sillä se oli laskettu liikkeelle avomerellä.

– Kirjeessään vaimo oli pyytänyt, että Scott vierailisi hänen luonaan. Olen hyvin varma, että tämä oli hänen tapansa sanoa "hei, rakkaani" samalla, kun hän siirtyi seuraavalle etapille, Kelly uskoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Scott toivoi aina, että hänen pullopostinsa löydettäisiin

Camillen mukaan Scott oli ulospäinsuuntautunut ja ystävällinen. Vaimo kertoo, että Scott heitti toisinaan pulloposteja mereen veneillessään.

– Hän aina toivoi jonkun löytävän pullonsa. Joten hänen toiveensa toteutui käänteisesti, Camille sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat