Mainos

Pariskunta luuli kissansa kuolleen – sai lemmikkinsä takaisin 9 vuoden jälkeen

0:53

Vanha pariskunta eli yhdeksän vuotta luullen, että heidän kissansa oli jäänyt auton alle. Kuin ihmeen kaupalla kissa pääsi lopulta takaisin perheensä luokse.

Viime kuussa Peter ja Yvonne Best järkyttyivät suuresti saadessaan puhelun löytäeläinkodista. Heille kerrottiin, että pariskunnan Cleo-kissa oli tuotu eläinsuojaan, jossa se odotti nyt kärsimättömänä omistajiaan saapuviksi.

Erikoisen tapahtumasta tekee se, että pariskunta oli vuodesta 2008 asti luullut, että heidän kissansa ei olisi elossa. Kun Cleo oli kadonnut eikä kissaa alkanut kuulua kotiin, pariskunta ajatteli automaattisesti, että se olisi kuollut.

– Luulimme, että se oli jäänyt auton alle tai kettu olisi vienyt sen, koska talomme ympärillä kuljeskeli kettu koko ajan, Peter kertoo.  

– Yritimme löytää sen. Jaoimme lentolehtisiä ja kyselimme naapureilta, mutta emme uskoneet löytävämme sitä.

Onneksi 17-vuotiaalla kissalla oli mikrosiru, jonka ansiosta omistajat saatiin jäljitettyä.

Ihmeellinen hetki kaikin tavoin 

Yhdeksän vuotta sitten kadonneet kissan omistajat huolestuivat puhelun jälkeen siitä, mitä jos he eivät tunnistaisi kissaansa enää. Huoli oli kuitenkin turha, sillä sekä kissa että omistajat tunnistivat toisensa välittömästi. He kuvailevat hetkeä ihmeelliseksi.

– En tiedä, tunnistiko se meitä, mutta se otti kontaktia meihin. Oli hienoa saada se takaisin, en voinut uskoa sitä, Peter kertoo.

Cleo oli alunperin löydetty Peterboroughista, jossa tuntematon henkilö oli ottanut kissan itselleen ja pitänyt siitä huolta neljän vuoden ajan. Kissan löytäjä oli kuitenkin kuollut, jonka jälkeen naapurit olivat ottaneet kissan huolehtimisen tehtäväkseen ja pitäneet siitä huolta toiset neljä vuotta. Lopulta naapurit kuitenkin päättivät luopua 17-vuotiaasta kissasta ja veivät sen eläinsuojaan paremman hoidon toivossa. 

Wood Green The Animals Charityn tiedottaja kehottaa ihmisiä siruttamaan kissansa katoamistapausten varalle. Hän kannustaa myös aina viemään löytökissat eläinlääkärille, jossa mikrosiru voidaan skannata. 

Katso omistajien ja kissan koskettava jälleennäkeminen artikkelin alusta löytyvältä videolta. 

Lähde: Catersnews

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.