Theron päätti adoptoida uuden kissan – eläinsuojassa odottikin vanha tuttu: "Kun kissa kääntyi häntä kohti..."

4,5 vuotta sitten kadonnut Täplä-kissa löytyi 0:24
Elokuussa 2018 Saran perhe sai kauan kateissa olleen kissansa kotiin. Täplä-kissa ehti olla karussa 4,5 vuotta​​​​​​!

Mies meni eläinsuojaan etsimään lemmikkiä, mutta löysikin oman kissansa.

Eläinsuoja Yhdysvaltain Mainessa pääsi todistamaan koskettavaa jälleennäkemistä. Bangorissa sijaitseva eläinsuoja kertoi sosiaalisessa mediassa tapauksesta, jossa sen tiloihin saapunutta miestä odottikin paikan päällä vanha tuttu, kertoo Fox News.

"Kun kissa kääntyi häntä kohti, Theron oli pakahtua ilosta"

Theron oli tullut etsimään itselleen kissaa "parannellakseen sydänsuruaan". Mies oli vähän aikaa sitten menettänyt oman kissansa Cutie Pien. Kissa oli karannut viikkoa aiemmin, eikä sitä ollut löytynyt.

– Kun hän katseli eläinten koppeja, hän pysähtyi tutkimaan yhtä pikkuystäväämme tarkemmin, ja kun kissa kääntyi häntä kohti, Theron oli pakahtua ilosta. Tässä oli hänen Cutie Piensä, eläinsuoja kuvaili.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Cutie Pie löysi takaisin kotiin

Theronilla oli useita kuvia kissastaan, ja otoksista selvisi, että kyseessä todella on sama lemmikki.

– Cutie Pie löysi tiensä takaisin loppuelämän kotiinsa. Sanommepa vain, ettei yksikään kissa koskaan ole ollut yhtä innokas päästessään kantokoppaan! Kissa oli niin valmis palaamaan kotiin, eläinsuoja totesi.

"Olen niin onnellinen kummankin puolesta"

Eläinsuojan tavoitteena on palauttaa kadonneet kissat koteihinsa, tai etsiä niille uusi perhe. Theronin tapaus olikin ihana päätös tärkeälle työlle. Netissä tarina otettiin liikuttuneesti vastaan,

– Olen niin onnellinen kummankin puolesta, Bea DiNatale Carlson kommentoi Facebookissa.

– Jee, tämä on ihanaa. Tuo kissa on kotona ja onnellinen, Katie McMahan sanoo.

– Hyvin onnellinen loppu molemmille, Cindy Wood kehuu.

– Toivottavasti hän hankkii Cutie Pielle mikrosirun, Stephanie Kirwan kirjoittaa.

"Suurin osa ihmisistä etsisi kadonnutta lemmikkiään viikon jälkeen..."

Osa nettikansasta on kuitenkin pitänyt outona sitä, että Theron oli valmis ottamaan uuden kissan vain muutamien päivien jälkeen.

– Olen onnellinen, että hän sai kissansa takaisin, mutta suurin osa ihmisistä etsisi kadonnutta lemmikkiään vielä viikon jälkeen! Tämä osoittaa minulle vain sen, että osa ihmisistä pitää lemmikkejä "kertakäyttöisinä". Toivon kummallekin mitä parhainta onnea, varsinkin kissalle, Angela Jæ kirjoittaa.

Theronille on kuitenkin löytynyt myös puolustajia.

– Ihmisillä on lupa toipua [ikävistä asioista] eri tavoilla. Et tiedä mitään miehen tilanteesta, Renee Fuqua sanoo.

Kadonneen kissan etsimiseen on vain vähän aikaa

Osa keskustelijoista ihmettelee, miksi kissalle alettiin etsiä uutta kotia jo viikon jälkeen. Yhdysvalloissa eläinsuojien tulee osavaltiosta riippuen pitää koditonta eläintä säilössä tietty aika, ennen kuin sille voidaan etsiä kotia. Yleensä omistajalla on vain päiviä aikaa lunastaa lemmikkinsä takaisin.  

Suomen eläinsuojelulain mukaan talteenotettua eläintä on säilytettävä vähintään 15 päivän ajan. Tämän jälkeen kunnalla on oikeus esimerkiksi myydä eläin.

Michiganin yliopiston mukaan Mainessa kodittomia kissoja tulee pitää kuusi päivää, minkä jälkeen kissan omistajuus siirtyy eläinsuojalle ja sille voi alkaa etsiä uutta kotia.

People-lehden mukaan vain kaksi prosenttia kadonneista ja mikrosiruttomista tai muuten tunnistamattomista kissoista löytää takaisin kotiin Yhdysvalloissa.

Lue myös:

    Uusimmat