Mainos

Omistaja suri lemmikkinsä kuolemaa – naapurin kirje paljasti, ettei hän surrut yksin

Kissan kuoleman jälkeen omistaja sai tietää lemmikkinsä hankkineen itselleen uusia ystäviä.

Rakkaan lemmikin menettäminen on aina kova paikka. Eräs surun murtama kissanomistaja sai kuitenkin vähän aikaa sitten tietää, ettei ollut surunsa kanssa yksin. Hän sai käsiinsä tuntemattoman ihmisen kirjoittaman kirjeen, josta selvisi, että Bear-kissan poismeno oli koskettanut muitakin kuin vain häntä.

Scott Ewelsin kissat Bear ja Teddy olivat seikkailunhaluisia ja viettivät mielellään aikaansa ulkona. Se, mitä omistaja ei tiennyt, oli, että kissat olivat hankkineet itselleen uuden ystävän. Pian sen jälkeen, kun Bear oli jäänyt auton alle lähellä kotitaloaan, kissojen tuntematon ystävä astui esiin.

Saattoi viimeisenä tekonaan kaksi yksinäistä ihmistä yhteen

Kaksi viikkoa kissan kuoleman jälkeen Ewels löysi Teddyn kaulapantaan kiinnitetyn viestin.

– Hyvä omistaja. Olen naapurisi, asun nelosessa. Olen myös kissojesi (2 kissaa) läheinen ystävä, ja niillä on tapana vierailla asunnossani päivittäin. Mutta toinen heistä, se isompi, katosi kaksi viikkoa sitten. Onko se kunnossa? Olen huolissani siitä. Se oli ihastuttava kissa ja kosketti minua syvästi. Toivon sen olevan kunnossa, kirjaimilla Y.T viestin allekirjoittanut kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Viesti sai kipeästi kissaansa kaipaavan Ewelsin ymmärtämään, että aivan hänen naapurissaan asui henkilö, joka rakasti Bearia yhtä paljon kuin hänkin. Omistaja kertoo kirjoittaneensa viestiin vastauksen.

– Mainitsin, että Bear oli kuollut ja olin iloinen siitä, että se oli tuonut hänen elämäänsä iloa. Laitoin mukaan myös sähköpostini, johon hän lähetti minulle kuvia Bearista ja Teddysta hänen kotonaan ja kirjoitti tarinoita niiden seikkailuista, Ewels kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vielä erityisemmän tapauksesta tekee se, että kissat olivat todella avuksi tuntemattomalle naapurille. Naapuri oli nimittäin kertonut kärsivänsä yksinäisyydestä, ja kissat olivat hänen ainoita juttukavereitaan.

Vaikka kissan elämän päättyminen aivan liian aikaisin onkin surullista, on kaunista ajatella, että viimeisenä tekonaan se tutustutti kaksi ihmistä toisiinsa.


Video: Tämän kissan kotiinpaluu on ihmeellinen tarina. Se kesti kaiken kaikkiaan yhdeksän vuotta. 

0:53


Lähde: TheDodo 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.