Perhe luuli tuhkanneensa lemmikkikissansa – jo samana iltana selvisi kiusallinen erehdys

Käyttäytyykö kissasi huonosti? Uutta tietoa kattien persoonallisuuksista 7:23
Käyttäytyykö kissasi huonosti? Kattien persoonallisuuksista saatiin uutta tietoa!

Perhe yllättyi totaalisesti, kun heidän kuolleeksi olettamansa lemmikkikissa saapuikin yllättäen takaisin kotiin.

Belfastilainen SineadO'Cleirigh perheineen vei vahingossa väärän kissan tuhkattavaksi. Heidän oma kattinsa tallusteli kotiovelle vielä samana iltana. Hämmentävästä sekaannuksesta kertoo muun muassa Belfast Live -sivusto.

Olettivat kissansa kuolleen

Aviomies Freddy kertoo olleensa varhain eräänä aamuna matkalla salille ennen töitä, kun hän huomasi tien sivussa kuolleen mustan kissan. Häen mielestään se näytti aivan samalta kuin heidän 14-vuotias Simba-kissansa, joka oli ollut koko yön omilla teillään.

Kotiin päästyään hän kertoi löydöstään Sineadille. Viranomaiset hakivat kissan ja toivat sen heille näytille, sillä sen tutkailu ei ollut tien varressa mahdollista.

– Sinead oli 98-prosenttisen varma siitä, että se oli Simba. 

Kissa tuhkattiin ja hautakivi laitettiin tilaukseen

Sinead ja perheen 17- ja 5-vuotiaat pojat olivat murheen murtamia. Rakkaan perheenjäsenen poismeno tuntui heistä todella pahalta. 

Freddy, Sinead ja lapset halusivat edesmenneen lemmikkinsä saavan kunniakkaan kohtelun, joten he veivät sen eläinlääkärille tuhkattavaksi He tilasivat sille muistokiven laitettavaksi talon puutarhaan.

Kissa palasikin kotiin

Kun perhe samana iltana suri Simban poismenoa, kissa yllättäen ilmestyikin takaisin kotiin. Sen huomasi ensimmäisenä perheen 17-vuotias poika, joka oli pihalla saattamassa tyttöystäväänsä autolle. 

Perheen poika nauroi tapahtuneelle sometilillään. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tajusimme vieneemme väärän kissan tuhkattavaksi ja aloimme selvittää sosiaalisen median avulla, kenelle se kuului. Löysimme tyypin, joka asuu aika lähellä meitä ja jonka kissa oli ollut kadoksissa muutaman päivän, Freddy kertoo.

Menehtyneen kissan perheelle vietiin myöhemmin sen tuhkat.

Tapauksen myötä perhe on saanut osakseen runsaasti huomiota. Vaikka erehdys voi Freddyn perheen kannalta kuulostaa hassulta, hän toivoo ihmisten muistavan myös tämän toisen perheen, jonka rakas lemmikki menehtyi. 

– Toivomme heidän olevan ok. Ajatuksemme ovat heidän kanssaan.

Lue myös:

    Uusimmat