Mainos

Pariskunta järjesti pikahäät saadakseen kuolevan poikavauvansa mukaan tilaisuuteen

Pohjois-Carolinassa asuva pari meni naimisiin suurempia suunnittelematta, kun he saivat tietää pienen poikavauvansa voimien hupenevan.

Christopher Armstrong päivitti maaliskuun puolessa välissä Facebook-tililleen kuvan, jossa suutelee pienen poikansa otsaa. Poika kuvassa on Conner, joka eli vain 41 vuorokautta. Vain muutama päivä aiemmin Conner osallistui vanhempiensa hääjuhlaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Häät suunniteltiin muutamassa päivässä

Christopher ja hänen puolisonsa Patricia päättivät mennä naimisiin hoitokodissa, jossa heidän pientä poikaansa hoidettiin. Pari ei ollut päättänyt hääpäivästä etukäteen, mutta lääkäreiden synkät ennusteet Connerin selviytymisestä saivat heidät järjestämään juhlan nopealla aikataululla.

– Suunnittelimme minihäät muutamassa päivässä, tunnusti Patricia ABC Newsille.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paikalle tulivat vain muutamat pariskunnan läheisimmät ystävät ja perheenjäsenet, mutta tärkeintä heille oli, että pieni Conner-poika sai osallistua juhlaan.

– Olin niin innoissani siitä, että sain elämäni rakkauden vaimokseni ja kaikki läheisimmät pääsivät todistamaan rakkauttamme. Se, että vauva sai olla mukana juhlassa teki päivästä vielä paremman, tuore aviomies kommentoi hääjuhlaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Conner syntyi helmikuun 2. päivänä. Hänellä oli Edwardsin oireyhtymä. Jopa 90 prosenttia oireyhtymästä kärsivistä kuolee ensimmäisen elinvuotensa aikana.

Connerin kromosomihäiriö todettiin jo raskausaikana.

– Kun lääkärit huomasivat ensimmäiset merkit, se oli todella raskasta meille, Christopher-isä muistelee.

Kun Connerin tila ei vaikuttanut parantuvan ja hänelle annettiin vain muutama viikko elinaikaa, päättivät tuoreet vanhemmat viettää hääjuhlansa niin, että pienokainen saisi olla mukana.

Heidän kaksi vanhempaa tytärtään olivat pukeutuneet samanlaisiin, vaaleanpunaisiin mekkoihin. Conner sai päälleen sinivalkoisen paidan.

Viisi päivää myöhemmin pieni Conner menehtyi.

– Elämäni parhaita hetkiä oli saada tutustua häneen, menetyksestä toipuva isä sanoo.

Lähde: ABC News

***

1:16

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.