Patty, 50, synnytti oman lapsenlapsensa: "Se on heidän vauvansa, minä olin vain palvelija"

Viisikymppinen amerikkalaisnainen päätti synnyttää poikansa ja miniänsä lapsen, kun näiden useat yritykset saada perheenlisäystä olivat epäonnistuneet.

Arkansasista Teksasista kotoisin oleva Kayla Jones, 29, sai ensimmäisen kerran kuulla 17-vuotiaana, ettei hän voisi saada koskaan omia lapsia. Syynä oli hänen kohdustaan löytynyt kasvain, jonka takia Kayla joutui osittaiseen kohdunpoistoon.

– Kun olet 17, ei se, ettet voi saada lapsia, iske sinuun niin pahasti. Sinulla on tanssiaiset ja treffit, mietit, mitä autoja ihmiset ajavat, sellaisia teinijuttuja. Sitten rakastut ja menet naimisiin ja sanot, ”okei, olen valmis perustamaan perheen” ja kaikki se tulee takaisin kulman takaa ja iskee uudestaan, Kayla selittää.

Kayla alkoi seurustella miehensä Codyn kanssa jo teini-ikäisenä. Mentyään naimisiin vuonna 2012 pari aloitti tutkia adoptiota ja sijaissynnyttämistä vaihtoehtoina. Useat yritykset päättyivät kuitenkin pettymyksiin, jolloin Codyn äiti Patty Resecker päätti auttaa.

Sijaisynnyttäjäksi vaikoitui anoppi

Vaihdevuodet ylittänyt 50-vuotias Patty oli synnyttänyt jo kolme omaa tervettä lasta ja ajatteli olevansa sopiva henkilö kantamaan poikansa ja miniänsä lapsen.

Asiaa selviteltiin ja kävi ilmi, että vaihdevuosista huolimatta Patty saattoi olla sijaissynnyttäjä. Ensimmäisen kolmen kuukauden ajan Patty sai hormoniruiskeita, jotka auttoivat sekä vauvaa että odottavaa äitiä pysymään terveinä.

– Se on heidän vauvansa, minä olin vain palvelija, Patty vitsaili Inside Editionin haastattelussa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perhe sai terveen lapsen 

Keinohedelmöitys onnistui ja tuleva isoäiti alkoi odottaa Kaylan ja Codyn lasta. Vanhemmat iloitsivat läheisestä sijaissynnyttäjästä, sillä he saivat näin olla lähellä tulevaa lastaan ja tämän kehitystä.

Terve lapsi Kross Jones syntyi 30. joulukuuta 2017.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Anopit tuppaavat menemään liian pitkälle, mutta Patty ei todellakaan ole sellainen. Hän on todella loistavasti saanut minut tuntemaan, että hän on omani, vaikka en synnyttänyt häntä, Kayla kertoo.

***

6:46

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja