Mainos

Pariskunnan rakkaustarina päättyi suruun – morsian menehtyi vain päivää ennen häitään

Nuori nainen suunnitteli vakavasta sairaudestaan huolimatta yhteistä tulevaisuutta puolisonsa kanssa. Nämä jäivät kuitenkin vain suunnitelmiksi. 

Anna Swabeylle diagnosoitiin vakava aivokasvain kaksi vuotta sitten, jolloin 23-vuotiaalle naiselle annettiin vain muutama kuukausi elinaikaa. Hän on kertonut avoimesti syövästä ja kokemuksistaan blogissaan Inside My Head

Kuukaudet vaihtuivat kuitenkin vuosiksi, joten nainen uskalsi ryhtyä suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta sulhasensa Andy Bellin kanssa. Heidän yhteinen taipaleensa päättyi kuitenkin liian aikaisin. 

Osoitti rohkeutta ja määrätietoisuutta sairaudesta huolimatta

Pariskunta tapasi toisensa pian Swabeyn saaman diagnoosin jälkeen. Swabeylle oli erittäin tärkeää, että hän pystyi koko sairautensa ajan olemaan pelkkä Anna. Ei Anna, jolla oli aivokasvain.

Rakastuneen parin oli tarkoitus mennä naimisiin viime lauantaina, mutta tämä kauan odotettu päivä ei koskaan toteutunutkaan. Swabeyn kunto huononi nopeasti ja hän menehtyi vain päivää ennen häitään.

– En voi pukea sanoiksi, kuinka sydäntäsärkevältä meistä kaikista tuntuu. Mutta surun läpi tunnemme myös ylpeyttä hänen rohkeudestaan, uskostaan ja määrätietoisuudestaan, jota hän osoitti läpi koko sairauden, perheenjäsen kirjoittaa naisen Facebook-sivulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Swabey kirjoitti kokemuksistaan blogia tukeakseen saman sairauden kanssa kamppailevia. Nainen halusi ihmisten tietävän, että he eivät ole yksin. Maailmasta löytyy ihmisiä, jotka ymmärtävät.

Saatuaan tietää sairaudestaan Swabey ryhtyi keräämään myös lahjoituksia aivokasvaimia tutkivalle tutkimuskeskukselle.

– Anna rakasti tietoa siitä, että hän voi muuttaa asioita. Sen hän todella teki, ja olen todella ylpeä siitä mahdollisuudesta, että sain tutustua häneen, lontoolaisen aivotutkimuskeskuksen johtaja Kevin O’Neill kertoo.

Video: Mitä aiemmin syöpä havaitaan, sitä paremmat ovat paranemismahdollisuudet. Muistathan siis tarkastaa luomesi.

3:49

Lähde: GoodtoKnow

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.