Mainos

Koskettava rakkaustarina: Nuorilla rakastavaisilla sama sairaus – ehtivät viettää 5 vuotta yhdessä

Nuori pariskunta ehti viettää viisi onnellista vuotta yhdessä ennen kuin vakava sairaus erotti heidät toisistaan.

Yhdysvaltalainen Dalton Prager kuoli 25-vuotiaana sairastettuaan monta vuotta harvinaista monielinsairautta kystista fibroosia.  Hän menehtyi viime lauantaina vakavan keuhkokuumeen ja virusinfektion uuvuttamana.

Samaan aikaan, kun Prager vietti viimeisiä hetkiään sairaalassa, hänen vaimonsa Katie kärsi kovista kivuista naapurikaupungissa sijaitsevassa sairaalassa. Puolisonsa kanssa samaa sairautta sairastava Katie oli joutunut sairaalaan keuhkosiirrännäisestä johtuvien vakavien komplikaatioiden vuoksi. 

Puolisostaan eroon joutunut Prager ei kuitenkaan joutunut viettämään viimeisiä hetkiään yksin, vaan pariskunta puhui toisilleen puhelimessa aina viimeiseen hetkeen saakka.

– Hän kertoi rakastavansa häntä. Emme tiedä, kuuliko hän, Katien äiti kertoo.

"Hän antoi minulle elämäni parhaimmat vuodet"

Pariskunta tapasi toisensa ensimmäinen kerran netissä heidän ollessaan vasta 18-vuotiaita. Pian ystävyys muuttui rakkaudeksi ja lääkäreiden varoituksista huolimatta – Daltonilla oli erittäin tarttuva infektio – he päättivät ottaa riskin ja tavata toisensa. Siitä hetkestä lähtien nuori pari on ollut yhdessä.

Rakastunut pariskunta tiesi jo tavatessaan, että heidän yhteinen elämänsä voisi jäädä lyhyeksi. He päättivätkin mennä naimisiin vain 2 vuotta ensitapaamisensa jälkeen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minun enkelini, paras ystäväni, elämäni rakkaus, tuleva mieheni, Katie kirjoitti koskettavassa Facebook-päivityksessään.  

Pariskunta tapasi toisensa edelliskerran heinäkuussa viettäessään viidettä hääpäiväänsä. Vaikka sairauden nopea eteneminen oli tiedossa, he eivät voineet aavistaa, että tuona päivänä vaihdetut suudelmat jäisivät heidän viimeisikseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän antoi minulle elämäni parhaimmat vuodet. Mieluummin olen viisi vuotta rakastunut ja täysin onnellinen kuin 20 vuotta yksin, Katie toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.