Mainos

Aviomies muistelee koskettavasti nuorena menehtynyttä vaimoaan: "Hän oli syyni herätä aamuisin"

Mies kirjoitti koskettavan tekstin nuoruuden rakkaudelleen ja vaimolleen, joka kuoli syöpään alle vuosi sen jälkeen, kun he lupasivat olla yhdessä ikuisesti. 

Jack Coates ja Emmy Collet tapasivat toisensa ollessaan vasta 11-vuotiaita. Teini-ikäisinä pariskunta seurusteli muutaman vuoden, ennen kuin heidän tiensä erosivat opiskeluvuosiksi. Vaikka Coates päätyi lääkäriksi Australian Sydneyhyn ja Collet opettajaksi Lontooseen, kohtalo toi heidät kuitenkin yhteen ja rakkaus sai jälleen tulta alleen kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Heidän elämänsä oli täydellistä, kunnes vain päivää ennen Filippiineille suuntautunutta lomareissua Collet sai kuulla musertavat uutiset; hän oli sairastunut kilpirauhassyöpään vain 30 vuoden iässä. Maaliskuussa 2016 saadut uutiset saivat pariskunnan katsomaan elämää aivan uudesta näkökulmasta, eivätkä he halunneet enää odottaa. Syyskuun kolmas päivä vuonna 2016 pariskunta käveli alttarille ja sanoi toisilleen ”tahdon”.

"Kaipaan sinua enemmän kuin koskaan, minun mahtava tyttöni"

Avio-onnea ei valitettavasti ehtinyt kestää vuottakaan, sillä seuraavan vuoden kesäkuussa Collet menehtyi syöpätaistelun uuvuttamana.

– Vuosi sitten olin niin innoissani, etten pystynyt nukkumaan. Olin liian innoissani siitä, että aioin naida tämän tytön, elämäni rakkauden, Coates kirjoitti Facebookissa 2. syyskuuta, päivää ennen heidän ensimmäistä hääpäiväänsä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kun olimme yhdessä, ei mennyt päivääkään, etten olisi nipistänyt itseäni. Miksi joku hänen kaltaisensa valitsisi minut? Olen siitä ikuisesti kiitollinen. Me olimme paras tiimi. Kaipaan sinua enemmän kuin koskaan, minun mahtava tyttöni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ennen Colletin kuolemaa pariskunta oli muun muassa ajanut yhdessä tandempyörällä 2000 kilometrin mittaisen matkan Lontoosta Kööpenhaminaan kerätäkseen rahaa syöpätutkimukselle. Collet oli aina ollut hyväkuntoinen ja liikunnallinen, minkä vuoksi syöpäuutinen tuli heille todellisena järkytyksenä.

– Hän oli minun pohjoiseni, eteläni, itäni ja länteni. Hän oli syyni herätä aamuisin ja olla parempi ihminen, Coates kirjoitti kesäkuussa Facebookissa.

Lähde: Yahoo

***

2:33

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.