Nainen luuli odottavansa kolmatta lasta – olikin syöpä: "Ei sille ole hyvää syytä, vain huonoa tuuria"

Noin 150 lasta sairastuu syöpään vuosittain 5:53
Suomessa noin 150 lasta sairastuu vuosittain syöpään. Sairaus on kriisi koko perheelle – miten siitä selviää?

Michelle sairastui harvinaiseen syöpään, joka oli seurausta hänen poikkeavasta raskaudestaan.

Amerikkalainen Michelle Velez on paljastanut, että jäi pois töistään vakavan sairauden vuoksi. Uutisankkurina työskentelevä Michelle kertoi Facebookissa, miksi katsojat eivät ole nähneet häntä työssään hetkeen.

– Minulla diagnosoitiin harvinainen syöpä, jonka aiheutti poikkeava raskaus, nainen kirjoitti.

"Ei sille ole hyvää syytä, vain huonoa tuuria"

Michellellä on kaksi lasta. Kolmas raskaus oli kuitenkin ollut molaarinen. Vaikka sikiö ei ollut elinkelpoinen, raskaus ei keskeytynyt, vaan aiheutti kudoskasvaimen.

– Joissain harvinaisissa tapauksissa tuo kudos voi muuttua syöväksi ja levitä muihin elimiin. Niin minulle tapahtui. Ei sille ole hyvää syytä, vain huonoa tuuria, Michelle kuvailee.

Michelle kuitenkin kertoo ennusteensa olevan hyvä: syöpä on hoidettavissa.

– Huonot uutiset ovat, että minun täytyy käydä läpi aggressiivinen kemoterapia, jotta syöpä kuolee. Kyllä, menetän luultavasti hiukseni ja koen muita sivuvaikutuksia, Michelle kuvailee Instagramissa.

– En voi oikeastaan pukea sanoiksi, millaista on saada tietää sairastavansa syöpää. Musertavaa, sokeeraavaa ja pelottavaa, näin alkajaisiksi, nainen kuvaa.

Haluaa jakaa rehellistä tietoa

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Michelle on jo aloittanut hoidot ja aikoo myös jatkossa jakaa tietoa elämästään ja terveydentilastaan avoimesti. Nainen kiittää kaikkia tuesta ja kauniista viesteistä. Viestinsä oheen hän liitti kuva, jossa syleilee äitiään.

– Tässä kuvassa äitini halaa minua, kun olen selvinnyt ensimmäisestä kemoterapiastani. Tiedän, että se vaikuttaa surulliselta, mutten näe asiaa niin. Näen sen soturihalauksena. Yksi askel lähempänä (hoitojen) loppua.

Lue myös:

    Uusimmat