Pariskunnalta törkeä temppu vauvan sukupuolenjulkistamisjuhlassa – brasilialaisviranomaiset tutkivat ympäristörikosta

Brasilialaispariskunnan epäillään syyllistyneen ympäristörikokseen vauvan sukupuolenjulkistamisjuhlien yhteydessä.

Brasilialainen pariskunta on joutunut valtavaan ryöpytykseen netissä lapsensa sukupuolenjulkistamisjuhlien vuoksi.

Nyt jo poistetussa, mutta silti ikuisesti internetissä kiertävällä videolla, näkyy, miten valtava vesiputous värjäytyy luonnottoman siniseksi sen merkiksi, että pariskunta on saamassa poikavauvan.

Paikalliset viranomaiset tutkivat parhaillaan, onko pariskunta syyllistynyt peräti ympäristörikokseen, kirjoittaa Insider.

Viranomaiset tutkivat asiaa

Syntymättömän lapsen sukupuolenjulkistuksen voi päätellä olleen pienoinen ylilyönti, jos sekä nettikansa että maan hallitus ovat raivoissaan juhlista. 

Brasilialaisen pariskunnan on raportoitu julkaisseen sosiaalisen median tileilleen videoita syyskuisesta juhlastaan, jossa Queima Pé -joella sijaitseva vesiputous muuttuu sähkönsiniseksi pariskunnan halaillessa onnellisena toisiaan. 

Valtavan ryöpytyksen seurauksena videot poistettiin, mutta tunnetusti jos laitat jotain internettiin, se on siellä ikuisesti. Video on aiheuttanut vilkasta keskustelua muun muassa keskustelualusta Redditissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Temppu on saanut erityisesti arvostelua sen takia, että Queima Pé -joki on suosittu turistinähtävyys Mato Grosson osavaltiossa, mutta myös koska se on läheisen Tangará da Serran kaupungin päävesilähde.

Mato Grosson alueen ympäristöasioiden valtiosihteeri julkaisi lausunnon, jonka mukaan on aloitettu tutkinta siitä, onko pariskunnan jokeen vapauttama väriaine ympäristölle vaarallista. Lausunnon julkaisseen brasilialaisen uutissivusto G1:n mukaan viranomaiset ovat menneet tutkimaan asiaa paikan päälle joelle.

Katso myös: Vauvan sukupuolen paljastusjuhlassa ammuttu ilotulite sytytti laajan maastopalon Kaliforniassa

Vauvan sukupuolen paljastusjuhlassa ammuttu ilotulite sytytti laajan maastopalon Kaliforniassa 0:45
Vauvan sukupuolen paljastusjuhlassa ammuttu ilotulite sytytti laajan maastopalon Kaliforniassa.

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat