Vauvakutsujen ohjelmanumero päättyikin räjähdykseen, vieraana ollut nainen kuoli – vauvojen sukupuolen paljastusjuhlat käyvät entistä hurjemmiksi

Nainen kuoli vauvakutsuissa 0:34

Iowassa, Yhdysvalloissa 56-vuotias nainen kuoli vauvajuhlissa saatuaan osumaa pirstaleista, jotka olivat peräisin räjähdyksestä, kertoo CNN.

Marionin piirikunnan sheriffintoimisto kertoo, että Knoxvillen kaupungissa järjestetyissä juhlissa oli tarkoitus paljastaa vauvan sukupuoli. Paljastus huipentui jonkinlaiseen räjähdykseen, ja sen voimasta vieraana olleeseen naiseen osui pirstale nimeämättömäksi jäänyttä romua.

Viranomaiset totesivat naisen kuolleeksi paikan päällä.

Alligaattoreita ja räjähdyksiä

Vauvakutsut, joissa paljastetaan tulevan vauvan sukupuoli, ovat nostaneet suosiotaan nopeasti Yhdysvalloissa. Ilmiö on myös pikkuhiljaa rantautumassa Suomeen. Punaisen värin ajatellaan symboloivan tyttöä ja sinisen poikaa.

Sukupuolen paljastus on juhlien pääasia, ja siihen yleensä liittyy jonkinlainen ohjelmanumero. Se voi olla jotain yksinkertaista, kuten kakun sisältä tai ilmapalloista paljastuvat värit, mutta jotkut ovat menneet yhä pidemmälle tehdäkseen vaikutuksen vieraisiin.

Ihmisiä on loukkaantunut aiemminkin ohjelmanumeroissa, joihin ovat liittyneet pienimuotoiset räjähteet ja ilotulitteet. Kutsujen yleistyessä ihmiset kuitenkin järjestävät entistä hurjempia tapoja paljastaa sukupuoli.

CNN:n mukaan muun muassa erään yhdysvaltalaisperheen juhlissa oli mukana alligaattori, joka puraisee halki vesimelonin, jonka sisältä pursuaa sinistä täytettä. 

Vuonna 2017 puolestaan arizonalaisperhe sytytti lähes 20 000 hehtaarin metsäpalon ja 8 miljoonan dollarin vahingot. 

Lue myös:

    Uusimmat