Emma teki lastensa kanssa tiedekokeilun – pöydällä törröttävä esine herätti somessa härskejä mielikuvia: "Senkin irstaat ihmiset"

MTV Uutiset haastatteli koululaisia etäopetuksesta - rauha ja vapaus kiehtoo, kavereita on ikävä 2:04
MTV Uutiset haastatteli koululaisia etäopetuksesta – katso, mitä mieltä he olivat koronavirusepidemian aiheuttamista poikkeusjärjestelyistä!

Perheenäiti jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan, joka nopealla vilkaisulla näyttää varsin härskiltä. Naisen ja tämän lasten tieteellisestä kokeesta kertoo uutissivusto Mirror

Koronaviruspandemian aiheuttamien rajoitustoimenpiteiden vuoksi lapset ovat käyneet ympäri maailmaa etä- ja kotikoulua – niin myös Isossa-Britanniassa. 

Kahden lapsen äiti, Emma Holmes, suoritti lastensa kanssa ulkoilmassa tieteellistä koetta. Tarkoituksena oli tehdä vaaleanpunaista ”elefantin hammastahnaa”. 

Seos saadaan aikaiseksi, kun vetyperoksidi, elintarvikeväri, hiiva ja lämmin vesi reagoivat keskenään. Ainesosien reagoidessa syntyy vaahtomaista ainetta, joka pursuaa ulos pullosta; aivan kuin suuresta hammastahnatuubista puristettaisiin hammastahnaa – kokonsa puolesta norsulle. 

Onnistuneen kokeen tulos naurattaa somessa

Lasten, Harryn ja Isabellen, tekemä koe onnistui, ja ylpeä äiti halusi jakaa lasten ja hänen ilon myös muille Twitterissä. Hän otti itsestään selfien ja lisäsi sen yhteisöpalveluun saatetekstillä: Tiedeoppitunnit puutarhassa 

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuva sai nopeasti tuhansia reaktioita ja hulvattomia kommentteja. 

– Anteeksi, mutta näin dildoja puutarhassa, eräs saneli. 

– Niin monet näyttävät viettäneen kolme kuukautta katsellen vähän vääriä nettisivuja. Senkin irstaat ihmiset, eräs riensi puolustelemaan.

Kuvan miljoonat näyttökerrat ja ihmisten reaktiot ovat saaneet perheenäidin hämilleen.

– Rehellisesti, en aluksi huomannut kuvassa mitään outoa. Mutta nyt, kun kaikki ovat maininneet asiasta, en voi olla näkemättä sitä, perheenäiti kommentoi.

Näyttäisi siltä, että Holmes on sittemmin poistanut Twitter-tilinsä.  

Lähteet: Twitter, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat