Mainos

Pari väittää saavansa orgasmeja 18 tuntia putkeen – onnistuu myös halaamalla

Tämä aviopari päätti kertoa koko maailmalle erikoisista orgasmeistaan.

Jotkut väittävät, että avioliitto pilaa seksielämän. Melanie ja Scott McClure lienevät eri mieltä: heidän seksielämänsä on päätynyt otsikoihin sen jälkeen, kun McCluret päättivät kertoa maailmalle erikoisista orgasmeistaan, kertoo ITV.com.

McCluret väittävät voivansa saada orgasmeja monilla eri tavoilla, kuten halaten, tanssien ja jopa vain hengittäen. Käsittämättömintä on, että parin mukaan hekuman hetki voi kestää jopa 18 tuntia!

Parin onnen salaisuus on tantraseksi. Miehen mukaan yksi avaintekijä on ymmärtää, että orgasmi ja kliimaksi ovat eri asia. Nautintoa voi nostattaa tunteja ilman siemensyöksyä.

– Kun päätät saada kliimaksin, laskeudut vähän, mutta olet orgastisessa tilassa, joka voi kestää kauan, Scott kuvailee.

Melanien mukaan mitä pidempään he rakastelevat, sitä energisemmiksi he tulevat. Scottin mukaan mieskin voi nauttia tunteja, koska perinteistä siemensyöksyä ei tule.

– Voit saada koko vartaloa koskettavan, täysin ekstaattisen, autuaan orgasmin, joka on itse asiassa voimakkaampi kuin mikään, mitä olet aiemmin kokenut, eikä siihen liity perinteistä purkautumista ja energian katoamista, Scott hehkutti.

Kaksikko väittää myös voivansa "tuntea toistensa energian", vaikka he eivät ole samassa tilassa. He voivat siis saada orgasmeja koska vain, yksin tai yhdessä.

Aamutelevision juontajien mukaan parin harrastus tehnee naapurit hulluksi äänellään.

– Olemme järkyttyneitä siitä, että he eivät ole vielä soittaneet poliiseja, Scott vitsailee.

***

6:33

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.