Miehet paljastavat, miksi he haluavat katsoa kumppaninsa harrastavan seksiä toisen miehen kanssa

2:24

Maailmalla on yleistynyt ilmiö, jossa aviomiehet katselevat vierestä, kun heidän kumppaninsa harrastaa seksiä toisen miehen kanssa. Nöyryytys kiinnostaa.

Katso ylläolevalta videolta, toimivatko lehtien seksivinkit todellisuudessa!

Brittilehti Metro kertoo cuckolding-nimisen ilmiön nostavan päätään maailmalla. Suoraan suomennettuna englannin kielen sana 'cuckold' viittaa aisankannattajaan tai petettyyn aviomieheen, mutta uudessa ilmiössä ei ole kyse vain siitä, että vaimo pettää aviomiestään.

Uusi cuckolding-ilmiö on kuin kolmen kimpan ja pettämisen yhdistelmä. Paikalla ovat aviomies, vaimo sekä mies,"bull", jonka kanssa nainen harrastaa seksiä aviomiehen katsellessa. Joskus aviomiehet myös haluavat, että heidät sidotaan, heitä rangaistaan, häpäistään tai käsketään.

Metro kertoo, että tämän vuoden tammikuussa Google Trends paljastaa cuckolding-hakujen lisääntyneen jopa yli termin ”threesome”, joka viittaa kolmen kimppaan.

"Hän pitää nöyryytyksestä"

Lontoosta kotoisin oleva Harry, 55, kertoo olleensa tyydyttämässä erästä vaimoa tämän aviomiehen edessä.

– Aviomiestä käskettiin tekemään meille kahvia ja juustoleipiä, mutta annoin hänelle myös seksuaalisia käskyjä. Tämä kyseinen aviomies on bi-seksuaali ja katsoo, kuin myös antaa minulle suuseksiä. Hän erityisesti pitää nöyryytyksestä, jonka kokee nähdessään vaimon nauttivan seksistä toisen miehen kanssa.

Cuckoldingia kokeilleet miehet kertovatkin, että juuri nöyryytys kiinnostaa.

– Pidän cuckoldingista pääasiassa siksi, koska se on täysin nurinkurista eikä siinä ole mitään järkeä. Pidän torjutuksi tulemisesta ja nöyryyttämisestä. Olen normaalisti hallitseva, mutta voin myös olla alistuva. Teen tehtäviä, mutta en mitään muuta kuin suuseksiä, selittää 28-vuotias Jerobi.

– Kun saat unelmiesi naisen, olet tylsistynyt. Paras tapa pitää kipinää yllä on antaa hänen torjua sinut. Ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se, kun harrastaa seksiä toisen miehen kanssa edessäsi? Jerobi jatkaa.

"Se on tehnyt meistä intohimoisemman parin"

Toinen englantilaismies kertoo fetissin toteuttamisen suorastaan parantaneen heidän suhdettaan.

– Mistä pidän siinä eniten, on avuttomuuden tunne. Luulen, että se on se kiihottava asia, kun katsoo, kuinka toinen mies ottaa tyttöystäväni edessäni, selittää lontoolainen Simon, 29.

– En kommunikoi miehen kanssa, siinä on enemmän kyse katsomisesta. Se on tehnyt meistä intohimoisemman parin, vaikka meillä on sääntöjä, miten toimimme.

Simon myös suosittelee, että cuckoldingia ensi kertaa kokeilevat ottaisivat aluksi rauhallisesti. Internetin erilaisilta forumeilta voi löytää ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita vastaavasta.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja