65 vuotta naimisissa ollut pariskunta kuoli samana päivänä – pitelivät toisiaan kädestä viimeiseen saakka: "Rakkaustarina kuin suoraan kirjoista"

Jack ja Harriet olivat erottamattomat ensitreffeistään lähtien, kertoo muun muassa CBS News -sivusto.

65 vuotta yhdessä olleet Jack ja Harriet Morrison menehtyivät samana päivänä. 11. tammikuuta kuoli ensin 86-vuotias Jack ja tunteja myöhemmin tästä maailmasta poistui Harriet, 83.

Hoitokodin hoitajien kerrottiin asettaneen heidän sänkynsä vierekkäin, jotta he saattoivat olla yhdessä elämänsä viimeiset tunnit.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen surullinen. Tiedän kuitenkin, että he ovat saaneet rauhan ja ovat jälleen yhdessä. Tuo rakkaustarina oli kuin suoraan kirjoista, pariskunnan tytär Sue kertoi CBS News -sivustolle.

Ensitreffit vuonna 1955

Pariskunta tapasi, kun Harriet oli musisoijaisänsä mukana menossa konserttiin bussilla, jota Jack ajoi.

Jack ja Harriet menivät ensimmäiselle treffeilleen halloweenina vuonna 1955. Suen mukaan he olivat tuon illallisen jälkeen erottamattomat.

Puoli vuotta myöhemmin Jack ja Harriet avioituivat. He alkoivat yhdessä pyörittää V-K Bus Lines -yritystä. He saivat Suen ja kaksi poikaa ja olivat mukana järjestötoiminnassa.

– Ilman Harrietia et nähnyt Jackia, kertoo heidät tuntenut Wayne Price.

Samaan hoivakotiin

Vuosi sitten Harriet oli koirien kanssa lenkillä ja kaatui. Häneltä murtui lanne ja lonkka. Hän sairasti myös dementiaa ja hänet siirrettiin asumaan The Woodlands of Arnold -hoitokotiin.

Sue suostutteli Jackin muuttamaan Woodlandsissa sijaitsevan hoivakodin lähelle huvilaan viime toukokuussa. Isällä oli nimittäin vaikeuksia kotona asumisessa.

Syyskuussa Jack kaatui, minkä vuoksi hänen kaulaansa tuli murtuma. Niinpä myös hän muutti asumaan hoitokotiin, vain neljän oven päähän Harrietista.

Yhdessä viimeiseen saakka

Jouluaattona Sue kertoi Jackille, että Harriet oli lakannut syömästä ja juomasta. Tuon kuultuaan myös Jack enää hädin tuskin söi tai joi mitään.

10. tammikuuta noin yhdentoista aikaan illalla hoitaja soitti Suelle ja kertoi, että Harrietin viimeiset hetket näyttivät olevan käsillä. Hän kysyi, voisivatko he siirtää Jackin Harrietin luo, jotta pariskunta saisi olla yhdessä viimeiseen saakka. Sue suostui ja pariskunnan sängyt asetettiin vierekkäin ja he saattoivat pidellä toisiaan kädestä ennen viimeisiä hetkiään.

Lue myös:

    Uusimmat