Parhaat ystävykset päätyivät yllättävään asumisratkaisuun: "Useamman yksinhuoltajan pitäisi ehdottomasti tehdä näin"

Parhaat ystävykset muuttivat yhteen lapsineen kanssa jäätyään yksinhuoltajiksi.

Parhaat ystävät Samantha Best, 24, ja Lauren Robinson, 26, ovat päätyneet erikoiseen, mutta toimivaan ratkaisuun. Ystävykset ovat päättäneet kasvattaa lapsiaan yhdessä saman katon alla. Kumpikaan yksinhuoltaja ei kadu päätöstä yhdistää voimat ja kummastelee, miksi vastaavaan ratkaisuun ei useampi yksinhuoltaja päädy, kertoo Mirror.

Samantha, joka tekee sosiaaliseen mediaan sisältöä täyspäiväisesti erosi kumppanistaan huhtikuussa 2021. Sen myötä hän ja hänen poikansa Kaelin, 4, muuttivat Uuden-Seelannin New Plymouthista Aucklandiin Laurenin ja tämän tyttären Haydenin, 5, luokse.

Kaksikko tapasi toisensa Instagramissa neljä vuotta sitten ja ovat olleet tiiviisti yhteyksissä sen jälkeen.

– Olemme Laurenin kanssa erottamattomat. Muutimme yhteen viime vuoden keväällä sen jälkeen, kun päätin muuttaa Aucklandiin parempien työmahdollisuuksien takia, Samantha kertoo.

Yllä olevalta videolta näet, miltä ystävysten asumisjärjestely näyttää.

Yhteinen arki ihastuttaa sosiaalisessa mediassa

Samantha ja Lauren jakavat erilaisesta arjestaan videoita TikTokiin. Videoilta selviää, millaista kahden perheen yhdistetty arki on, ja kuinka Samanthan ja Laurenin lapset elävät kuin olisivat sisaruksia.

TikTok-videolla, jonka on nähnyt jo lähes kahdeksan miljoonaa käyttäjää, Samantha vastaa kysymykseen, millaista on elää parhaan ystävän kanssa saman katon alla molempien ollessa yksinhuoltajia. Videolla Samanthan vastaus on yksinkertainen: "Kukapa ei haluaisi tällaista?"

Lukuisat ihmiset ovat inspiroituneet kaksikon päätöksestä yhdistää voimansa ja ovat kutsuneet järjestelyä nerokkaaksi.

– Useamman yksinhuoltajan pitäisi ehdottomasti tehdä näin. Se ratkaisisi yksinäisyyden ja laskujen aiheuttaman stressin kaltaiset ongelmat. Elämä olisi vähän helpompaa, eräs kommentoi.

– Oikeasti rakastan tätä. Olisipa minulla ystävä, jonka kanssa olisin voinut tehdä näin ollessani yksinhuoltaja, kommentoi toinen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Osa on kertonut omista normista poikkeavista asumisjärjestelyistä. Eräs kertoi kasvattaneensa omat lapsensa äitinsä nuorempien lasten kanssa saman katon alla.

Lauren ja Samantha kertovat ratkaisun olleen paras, minkä he ovat koskaan tehneet. Sen myötä he pystyvät tukemaan toisiaan niin elämän ja äitiyden haasteissa, kuin järjestämään spontaaneja tanssibileitä olohuoneessa.

Katso myös: Tämä perhe asuu 22 neliön miniasunnossa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Caters, Mirror ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat