Lunan, 23, ulkonäkö herättää paheksuntaa: "Minua sanotaan huonoksi äidiksi"

Pitkälti koko kehonsa, kasvot mukaan lukien, tatuoinut äiti kertoo joutuvansa toistuvasti kritiikin kohteeksi ulkonäkönsä takia.

Luna Bingham, 23, on tatuoinut sanan ”demon”, eli demoni kulmakarvojensa yläpuolelle. Lisäksi hänen kasvojaan koristaa muun muassa kirves, hämähäkinseitti ja hänen kolmikuukautisen tyttärensä Paisleyn nimi.

Ulkonäön perusteella Lunaa luullaan usein entiseksi rikolliseksi. Yhden lapsen äitiä on myös haukuttu tatuointien vuoksi.

–  Minua sanotaan huonoksi äidiksi tatuointieni takia, Luna kertoo.

Voit katsoa yllä olevalta videolta, miltä Lunan tatuoinnit näyttävät.

Äitiys on ollut elämän suurin haave

–  Minulta on kysytty, kuinka kauan vietin kiven sisässä aikaa. Lisäksi vanhemmuustaitojani on kritisoitu tuntemattomien toimesta verkossa, Luna kertoo The Sunin haastattelussa.

Luna tietää omakohtaisesti sen, millaista stigmaa tatuoidut ihmiset kantavat ja kuinka ihmiset eivät pysty olemaan välittämättä niistä.

–  Saan negatiivista palautetta joka päivä netissä, mutta onneksi minulla on paksu nahka, hän toteaa.

Ilkeiden viestien joukossa on esimerkiksi epäilyjä siitä, voisiko Luna olla väkivaltainen äiti.

– Se on turhauttavaa, koska olen aina halunnut olla äiti ja olen aina tiennyt, että olisin hyvä äiti myös, Luna kertoo.

Hyvän äidin titteliä on vaikea todistaa, jos muille riittää pelkkä vilkaisu hänen ulkonäköönsä. Luna haluaakin nyt muuttaa ihmisten mielikuvia tatuoinneista. Hänelle tatuoinnit tuovat itsevarmuutta. Hänellä onkin leimoja ympäri kehoa, vain selkä on vielä paljas.

– Ne ovat aika addiktoivia ja antavat minulle niin paljon itsevarmuutta, koska ne auttavat minua tuntemaan itseni siksi, keneksi olen aina halunnut kasvaa, Luna paljastaa.

Tatuoinnit ovat itseilmaisun keino

Hän kertoo, että on jo nuoresta iästä asti haaveillut erilaisista tatuoinneista.

– Tatuoinnit ovat yksi itseilmaisun keino. Se, mitä ihossani on, ei vielä tee minua automaattisesti huonoksi vanhemmaksi, hän kertoo.

Lunan kehosta yli 50 prosenttia on tatuointien peitossa.

– Ihmiset tuijottavat, mutta olen tottunut siihen, eikä se juuri häiritse minua.

Luna työskentelee myyntialalla. Myös kuljetusalalla toimivalla avomiehellä Jimillä on tatuointeja.

– Trollit netissä uskovat, että aiomme pakottaa elämäntapaamme Paisleylle. Se on ilkeä väite ja täysin väärin, Luna kertoo.

Lunalle tärkeintä juuri nyt on olla vain äiti tyttärelleen ja varmistaa, että hän kasvaa onnelliseksi ja pääsee tekemään juuri niitä asioita, joita itse haluaa tehdä.

– Hän voi vaikka kasvaa inhoamaan tatuointeja, ja se on minulle kyllä ihan okei. Jos hän haluaakin joku päivä niitä, niin autamme häntä löytämään arvostetun tatuointitaiteilijan, Luna pohtii.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Caters ja The Sun

Lue myös:

    Uusimmat