Äiti asuu 22 neliön miniasunnossa kahden lapsensa kanssa – tältä koti näyttää: "Lapsilla on oma alue sängyn alla"

Jamacé muutti 22 neliön "mikroasuntoon" kahden poikansa kanssa.

Tämä amerikkalaisäiti asuu 22 neliön asunnossa perheensä kanssa. Jamacé Dickerson, 37, joutui vaihtamaan asuntoa surullisesta syystä: hän sairastui syöpään, ja muutto oli taloudellinen pakko.

Jamacé asui hetken äidillään kahden poikansa Roninin, 7 ja Alakain, 5, kanssa, mutta muutti Seattlessa sijaitsevaan 22 neliön asuntoon helmikuussa 2022. Vuokra on tilan vähyydestä huolimatta yli 900 euroa kuussa.

Käyttää luovuutta tilankäytössä

Aiemmin opettajana työskennellyt Jamacé saa hoitoa rintasyöpäänsä läheisessä sairaalassa, ja haluaa siksi asua alueella. Koska asunto on yksiö, Jamacé on joutunut olemaan luova tilankäytössä. Jamacé hehkuttaa erityisesti kuutiomallisia säilytyshyllyjään, kertoo Metro.

– Säilytyskuutiot ovat ykkösjuttu: ne eivät ole yhtä leveitä kuin tavalliset hyllyt, joten ne vievät vähemmän tilaa, mutta niihin mahtuu enemmän tavaraa, hän kuvaa.

– Lapsilla on oma alue sängyn alla. Kutsun sitä linnoitukseksi.

Jutun alussa olevalla videolla Jamacé esittelee asuntoa!

TikTokissa nainen kertoo saavansa monenlaista palautetta tilanteestaan.

– Moni sanoo, että tämä on mahtava idea, mutta saan myös kommentteja siitä, että tämä on liian pieni minulle ja lapsilleni, ja että minun pitäisi muuttaa johonkin edullisempaan, Jamacé kuvaa.

– Mutta poikani pitävät asunnosta paljon. He pitävät erityisesti leikkitilasta sängyn alla, siellä on linnoitus heidän leluilleen ja siellä voi leikkiä.  

Lähteet: Caters News, Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat