Mainos

Pappi paljasti lapsille, ettei joulupukkia ole olemassa – italialaisvanhemmat raivoissaan

Italialaisen alppikylän vanhemmat suuttuivat pyhäkoulun vetäjälle tämän kerrottua lapsille, ettei joulupukkia ole olemassa, kertoo The Local -nettijulkaisu.

Joulupukin tontuiksi pukeutuneet vanhemmat täyttivät pienen Antey-St-Andrén kylän keskusaukion. Vanhemmat olivat tulleet keräämään allekirjoituksia vetoomukseen, jossa alueen piispaa pyydetään harkitsemaan uudelleen isä Zibigniewin roolia tämän epäsopivien pyhäkouluopetusten takia.

– Kaikki lapset ymmärtävät ennemmin tai myöhemmin, ettei joulupukkia ole olemassa eivätkä lahjat saavu taikareellä vaan äiti ja isä ostavat ne, eräs vanhemmista kertoi La Stampa -lehdelle.

Joulupukkipaljastuksen lisäksi isä Zibigniew kertoi lapsille, että messun väliin jättäminen on kuolemansynti ja heidän pitäisi antaa kaikki karkkirahansa seurakunnalle.

Vanhemmille joulupukkia koskeva osuus oli kuitenkin viimeinen niitti.

– Ei ole oikein tuhota lasten unelmia ja tämä ei ole heidän tehtävänsä kirkossa, Davide Li Veli, protestia järjestänyt vanhempi sanoi.

– Olemme pahoillamme, että aikuiset ovat unohtaneet tämä asian olevan tärkeä lapsille.

Kesken protestin paikallinen seurakunta tuli puolustamaan pappia, joka heidän mukaansa ei puhunut kunnolla italiaa ja hänen viestinsä oli ymmärretty väärin.

– Luulen, että ongelma johtui puolalaisen papin huonosta italiasta, jonka takia joidenkin asioiden ilmaisu on hankalaa, seurakunnan toinen pappi Marco Poletto sanoi.

Poletton mukaan kiistanalaisen papin saarnatkin ovat joskus käsittämättömiä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.