Mainos

”Joulu on toistaiseksi peruttu" – menikö tämän vanhemman opetus liian pitkälle?

Vanhempi kelmutti joulukuusen ja liitti siihen viestin ”tontulta”, jonka mukaan joulu on peruttu.

Ei itkeä saa, ei meluta saa – ja jos näitä ohjeita ei noudata, joulu perutaan! Näin kävi ainakin Australiassa, jossa queenslandilaisvanhempi päätti perua joulun lapsiltaan.

ABC Brisbanen mukaan vanhempi kelmutti joulukuusen ja liitti siihen viestin ”tontulta”, jonka mukaan joulupukki oli hyvin pettynyt perheen lasten toimintaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Näin lapussa lukee:

"Joulu on toistaiseksi peruttu! Jos haluatte minun vielä vierailevan teillä, joulupukin tulevan + joulupuunne + lahjanne takaisin, käytöksenne täytyy parantua. Joulupukki on hyvin vihainen ja minä olen pettynyt. OLKAA KILTISTI + sanokaa ”anteeksi” äidille”. Teillä on yksi viikko aika parantaa tapanne. Minä katselen”.

Osa lapusta on sumennettu, ilmeisesti perheen henkilöllisyyden suojelemiseksi.

ABC Brisbane kysyi lukijoiltaan, onko joulun peruminen koskaan ollut heidän perheessään ajankohtaista.

– Tämä on kamalaa vanhemmuutta, MN Donnie kommentoi.

Osa kommentoijista pitää tekoa oikeutettuna, osa taas uskoo, ettei lapsille pitäisi ylipäätään valehdella joulupukin olemassaolosta. Kohtalotovereitakin löytyy.

– Olen äiti, joka perui joulun yksi vuosi. Poikani avasi kaikki perheen antamat lahjansa puun alta kolme viikkoa ennen joulua. Koulun jälkeen tuona päivänä istuimme yhdessä ja paketoimme lelut ja kirjat uudelleen, ja veimme ne paikalliseen K-mart-kauppaan, ja kun laputin ne, pojan piti panna ne toivomuspuun alle lapsille, jotka ansaitsevat ne enemmän (kuin hän), Philippa Addams kommentoi.

– Joulukuusemme ja koristeemme otettiin alas ja pantiin pois. Se oli rankka opetus, mutta yksi, jota hän ei ole koskaan unohtanut. Poika on nyt 20, ja mikään vuosi tämän jälkeen hän ei ole mennyt lahjojen lähelle ennen jouluaamua.

***

11:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.