Mainos

Ilon hetki päättyi kyyneliin – joulupukilta törkeä kommentti lapselle

Surullinen äiti toivoo hartaasti, että hänen poikansa kyyneliin saanut joulupukki erotettaisiin tehtävästään.

Viime lauantaina äiti Ashley Mayse vei poikansa Anthonyn kaupungille nauttimaan jouluisesta tunnelmasta ja hauskanpidosta. 

– Tänä vuonna ajattelimme, että olisi hauskaa ottaa hevoskyyti, luistella ja mennä katsomaan joulupukkia, Pohjois-Carolinassa asuva äiti kertoo.

Iloinen päivä vaihtui kuitenkin suruun paikallisen joulupukin epäasiallisen käytöksen vuoksi. Kaupungissa vierailleen joulupukin ilkeät kommentit painuivat lähtemättömästi sekä äidin että pojan mieliin.  

Joulupukki pyysi perheeltä anteeksi 

Äiti on pettynyt tapaan, jolla kaupungilla vieraillut joulupukki hoiti keskustelun hänen lapsensa kanssa. Yhdeksänvuotias Anthony halusi mennä juttelemaan joulupukille ja kertomaan, mitä hän toivoi joululahjaksi. Lahjatoiveista käydyn keskustelun päätteeksi joulupukki kehotti poikaa luopumaan hampurilaisista ja ranskalaisista.

– Menin ulos ja aloin itkeä, koska minulle tuli niin paha mieli. Se vaikutti minuun niin paljon, että itkin siihen asti, kunnes menin illalla nukkumaan, poika kertoo oman näkemyksensä tapahtuneesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti kertoo joulupukin käyttäytyneen aivan kuin hän ei olisi halunnut lainkaan tehdä työtään. Hänen mukaansa kukaan 9-vuotias ei ansaitse kuulla kommentteja ulkonäöstään riippumatta siitä, minkä kokoinen hän on.

– Toivon, että hänet erotetaan, sillä en halua yhdenkään lapsen kokevan samaa kuin hän lauantaina. Olen tosissani, se tuhosi hänet, äiti kertoo.

Kaupunginjohtaja kertoo joulupukin pyytäneen perheeltä anteeksi tapahtunutta. Siitä, johtiko perheen valitus muihin toimenpiteisiin, ei ole lisätietoa. 

Lähteet: TelegraphWLOS 

***

1:33


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.