Paperiliitto: Paperiteollisuuden tes-neuvotteluissa ei edistystä – Metsäteollisuus pysyttelee vaitonaisena neuvottelujen tilasta

2:07
Teknologiateollisuuden sopu näyttää suuntaa muille työehtosopimusneuvotteluille. Videolta voit katsoa MTV Uutiset Liven lähetyksen Teknologiateollisuuden sopimukseen liittyen.

Neuvottelut paperiteollisuuden työehtosopimuksesta junnaavat paikoillaan, kertoi Paperiliitto verkkosivuillaan tiistaina.

Paperiliiton ja työnantajia edustavan Metsäteollisuuden edustajat tapasivat tiistaina, ja seuraava tapaaminen on sovittu perjantaille, jolloin koolla ovat osapuolten niin sanotut isot tes-neuvottelukunnat.

Teknologiateollisuuteen viikonloppuna saatu päänavaus ei Paperiliiton mukaan näytä vauhdittavan neuvottelutuloksen saamista paperiteollisuuteen.

Liiton neuvottelijoiden mukaan työnantaja pitää kiinni työehtosopimusta heikentävistä tavoitteistaan eikä ole valmis luopumaan kiky-sopimuksen mukaisesta 24 tunnin työaikalisäyksestä, Paperiliitto kertoi.

Metsäteollisuuden työmarkkinajohtaja Jyrki Hollmén ei halunnut kommentoida neuvottelujen tilannetta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja