Paparazzit saivat nokkaansa Hurleyn häissä

Näyttelijä Elizabeth Hurleyn ja bisnesmies Arun Nayarin intialainen hääjuhla päättyi käsikähmään. Ainakin kymmenen median edustajaa sai mustelmia poliisien ja turvamiesten käytyä paparazzien ja toimittajien kimppuun. Virkavalta ja turvamiehet käyttivät kovia otteita myös paikallisiin ihmisiin, jotka huutelivat hääpaikan ulkopuolella: Mene kotiin Liz!

Hurley on myynyt häänsä yksinoikeudella Hello!-lehdelle. Brittilehden kerrotaan maksaneen oikeuksista hulppean seitsennumeroisen summan. Muilla lehdillä ei ollut mitään asiaan Hurleyn juhliin. Kuvia ja skuuppeja väijyneet journalistit häädettiin juhlapaikalta AFP:n kuvaajan mukaan kovakouraisesti.

- Turvamiehet ja poliisit tönivät ja mukiloivat toimittajia. Ainakin kymmenen sai mustelmia ja haavoja, kertoi valokuvaaja R. Raveendran, joka loukkasi sormensa rytäkässä.

Kuokkavieraiksi pyrkineet saivat myöhemmin virallisen anteeksipyynnön Hurleyn turvallisuudesta vastanneelta henkilöltä. Vaikka viralliset hääjuhlallisuudet päättyivätkin, Hurley ei ollut vielä valmis palaamaan arkeen. Jo yli viikon verran avioitumistaan juhlinut näyttelijä matkusti lauantaina uuden aviomiehensä ja 250 kutsuvieraan kanssa Mumbaihin, jossa järjestetään juhlien jatkot.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat