Paniikkia Cannesissa: Oscar-voittajaa uhattiin aseella

Cannesin filmifestivaalien yhteydessä pidetyssä televisiohaastattelussa tapahtui vakava vaaratilanne.

Quentin Tarantinon elokuvien rooleista Oscareilla palkittu näyttelijä Christoph Walz pelkäsi henkensä edestä, kun tuntematon mies oli uhannut häntä ja yleisöä aseella kesken suoran tv-lähetyksen, uutisi Daily Mail -lehti.

Waltzia ja näyttelijä Daniel Auteuilia haastateltiin pejantaina suorassa lähetyksessä, kun lähetykseen juoksi mies aseen kanssa. Hyökkääjä oli yrittänyt ampua kaksi laukausta ja uhannut räjäyttää studion kranaatilla.

Dramaattisessa tilanteessa yleisö oli paennut paikalta paniikissa ja turvamiehet ohjasivat näyttelijät pois tilanteesta. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut, sillä hyökkääjän aseessa ei ollut panoksia ja kranaatti ei ollut aito. Miehen hallusta löytyi myös veitsi.

Waltz kertoo lehdelle pelänneensä tilanteessa henkensä edestä.

– Mies ampui aseellaan, mutta onneksi aseessa ei ollutkaan panoksia. Tuon jälkeen mies huusi, että hänellä olisi kranaatti, mutta kyseessä oli vain leikkikranaatti.. Poliisi on ottanut miehen kiinni, mutta en tiedä kuka hän oli tai miksi hän toimi noin. Voin ihan hyvin, Waltz toteaa kaikesta huolimatta.

Waltz on voittanut sivuosan Oscarit rooleistaan elokuvissa Django Unchainedsekä Inglourious Basterds. Hän toimii Cannesin filmifestivaalien tuomaristossa yhdessä muun muassa Auteuilin, Steven Spielbergin ja Nicole Kidmanin kanssa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat