Paluun tekevä Tyrävyö: Välivuosina töissä raksalla ja postimiehenä

Kymmenen vuoden tauon jälkeen paluun tekevän Tyrävyön vuodet ovat kuluneet vaihtelevissa töissä.

Takavuosien teinisuosikki Tyrävyö ilmoitti kesäkuussa tekevänsä paluun. Kymmenen vuoden ajan hiljaiseloa viettänyt yhtye esiintyy Helsingissä sijaitsevan rokkibaari On The Rocksin 13-vuotissynttäreillä elokuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Yhtyeen laulaja Eero Valorinta kertoo yhtyeen tulevaisuuden olevan avoinna, mutta mies odottaa edessä olevilta keikolta hyvää meininkiä. Bändin paluu käynnistyy vanhojen kappaleiden voimin, sillä uutta materiaalia ei ole vielä ehditty tehdä.

– Ei tässä ole studioita vielä varailtu, vaan asioissa edetään pikku hiljaa. Tulevaisuus on auki, mutta omat odotukseni ovat korkealla. Niin kauan jatketaan, kun on hauskaa, Valorinta sanoo MTV.fille.

Yhtyeen jäseniä ei tarvinnut puhua paluuseen ympäri, vaan kaikki olivat heti valmiita laittamaan bändikuviot uudelleen tulille. Osalla bändiläisistä ne eivät missään vaiheessa loppuneetkaan – esimerkiksi bändin rumpali Pasi Viinamäki on soittanut välivuosina Snipe Drive -yhtyeessä.

– On ollut mukava pitkästä aikaa tavata ja soittaa yhdessä. Kyllähän se tuntuu jätkille maistuvan, ja osa faneistakin tuntuu olevan jopa sekaisin, Valorinta kertoo.

Kuluneen vuosikymmenen aikana bändin jäsenet eivät ole olleet kovin tiiviisti yhteyksissä toisiinsa, vaikka osan tiet ovatkin kohdanneet Tyrävyön jälkeisissäkin työpaikoissa. Kymmenen vuoden aikana bändin jäsenten ammatit ovatkin vaihdelleet Valorinnan mukaan laidasta laitaan.

– Kaikenlaista on tullut tehtyä raksahommista maalaushommiin. On ollut postimiestä ja varastomiestä – aika perushommia, Valorinta kertoo.

Ajan kuluessa ovat myös elämäntilanteet muuttuneet melkoisesti teinibändiajoista. Tätä nykyä 33-vuotias Valorintakin on jo naimisissa ja 2- ja 9-vuotiaiden lasten isä.

– Jokainen meistä on enemmän tai vähemmän perheellinen. Aikuistuttu on, mutta toivottavasti ei liikaa, mies nauraa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja